hey 25-12-2005

Zondag 25 december wordt de kerst in Panama knallend ingeluid met nationale en internationale techno deejays die wereldwijd ruimschoots hun sporen hebben verdiend. Uit Rotterdam komt Michel de Hey. Deze zeer constante deejay/producer/remixer/labeleigenaar/promotor behoort in Nederland al geruime tijd tot de nationale top. De Rotterdammer maakt internationaal nu ook furore met zeer succesvolle optredens bij o.a. het Creamfields festival in ArgentiniĆ«, Chili, Japan, de U.K. en in Ibiza. Ook bestiert Michel de Hey succesvolle platenlabels zoals zijn onlangs opgestarte label Hey, EC Records en Brave New World die nu al jarenlang kwalitatieve techno en techhouse releases de wereld in sturen. En onlangs schreef hij nog geschiedenis in Rotterdam door daar van de zomer een 12 uur set te draaien op een eigen feest aan het Rotterdamse strand. “De sky is the limit” voor Michel de Hey. Panama is trots deze man eindelijk weer eens in Amsterdam te mogen verwelkomen.

Naast Michel de Hey is Alexander Kowalski ook van de partij. Nadat hij in 2001 toetrad tot het vaste producers-team van het fameuze Kanzleramt label van Heiko Laux ging het hard met hem. Deze duitse techno deejay/producer had in 2002 zijn internationale doorbraak met het album “Progress” wat in diverse muziekbladen tot “album of the year” werd uitgeroepen. Dit award winning album zette hem definitief op de internationale danskaart. In Panama verzorgt hij 1e kerstdag een speciaal live optreden wat voor de liefhebbers niet te missen is.

Naast deze twee geweldenaars zijn Alvredo en The Funky Bastard ook van de partij in de studio van de Panama. Alvredo is een van de oldskool legends van de Amsterdamse underground en de Funky Bastard is natuurlijk bekend als resident en promotor van de succesvolle Healers feesten.

Zondag 25 december een speciale kersteditie van Hey! in Panama met Michel de Hey, Alexander Kowalski, Alvredo en The Funky Bastard. Dat wordt dus knallen met kerst! Kaarten zijn a 15 euro te koop bij het restaurant van Panama en het Amsterdams UitBuro. Mis het niet!

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.panama.nl
http://www.micheldehey.nl