superheroes 12-01-2006

Amsterdam – Donderdag 12 januari bundelen een drietal house helden hun krachten in Panama, Amsterdam. Deejays als Benny Rodrigues, Jesse Voorn en Gino Gisberto zullen de bezoeker kennis laten maken met de wereld die “Superheroes” heet. Hyper Sonic Visuals zal dit gevoel deze avond ondersteunen.
Ze zijn oersterk, flitsend snel en bovenal onsterfelijk. Dit zijn eigenschappen van “comic superheroes” als Batman, Spiderman en de Hulk. “Superheroes” laat deze helden samen komen met de helden van de huidige housescene.

Iedereen heeft er wel een keer van gedroomd om een superheld te zijn. Superheroes geeft op donderdag 12 januari een flitsend en energiek house feest waardoor de bezoekers zich in de wereld van de superhelden kunnen wanen.

Om 22:00 uur zal de avond van start gaan met een set van de zeer getalenteerde en opkomende superheld Gino Gisberto. Deze Haagse deejay zal door middel van zijn funky draaistijl de avond opwarmen. Jesse Voorn zal hierna zijn superkrachten laten zien in een 1,5 uur durende set. Jesse Voorn heeft een unieke mix van muziekstijlen, zo gebruikt hij zowel techno en house als rock en funk.
Tot slot zal de superman onder de deejays “Benny Rodrigues” zijn kunsten vertonen in een flitsend snelle en oersterke set van twee uur.

Tijdens deze sets zullen de Hyper Sonic Visuals u versteld doen staan van de visuele graphics die zij verzorgen. Deze veejays zijn op hun eigen wijze interactief met het publiek. Hun touch-screen systeem is uniek in deze wereld. Ze zijn dus ook de enige veejays die deze super powers beheersen.

Kortom, deze avond met een mix van house, electro, techno, progressieve en funk zal een ieder zich een superheld wanen. Superheroes is een initiatief van vijf enthousiaste house liefhebbers, die het weer eens tijd vonden worden voor een leuk feest op de donderdag avond in Amsterdam. Superheroes wordt georganiseerd door Rookie Entertainment, onderdeel van de opleiding Media & Entertainment Management, InHolland Haarlem.

Superheroes vindt plaats op donderdag 12 januari van 22:00 tot 03:00 uur in de Panama te Amsterdam. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar vanaf 14 december voor ¤ 8,- via het Amsterdams Uit Bureau (www.aub.nl). Op donderdag 12 januari zijn er ook aan de deur van de Panama kaarten verkrijgbaar รก EUR 10,-.

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.superheroespanama.tk
http://www.panama.nl