petrol 28-10-2005

Luke Slater (GB)
Sleutelfiguur van de Britse techno, bekend onder verschillende namen (o.a. Translucent en Planetary Assault Systems). Aanhanger van de funky Detroit-sound, maar draait zijn hand niet om voor kruisbestuivingen met minimal, downtempo of electro. Sleutelplaat: "Freek Funk" uit 1997 op Novamute. Bracht dit jaar de mixplaat "Fear and Loathing 2" uit op Reist UK. Als dj nog altijd publiekstrekker no.1.

Joris Voorn (NL)
Het beste nieuwe talent van 2005 volgens de lezers van Out Soon. Begenadigd mixer en producer die techno en house naar een ander niveau tilt op zijn vele singles, remixen en album "Future History" (2004). Nu is de Rotterdammer goe bezig met zijn nieuwe label Green, met 2 versche plakken vinyl uit sinds deze zomer.

Pierre (B)
1 van België's vornaamste techno-dj's, Fuse-resident par excellence en vaste waarde in het Belgische en internationale clubcircuit (o.a. Mazzo Amsterdam, The End Londen, Rex Parijs) en op festivals (Dour, Dance Valley, 10 Days Off, I Love Techno, …). Heeft verschillende compilaties en remixes op zijn naam staan.

Jrd (NL)
Nederlander in Antwerpen, waar hebben we dat meer gehoord? 1 van de drijvende krachten achter Technoir en Dutch Resistance, met een spannende cocktail van behoorlijk door Detroit beïnvloede minimal techno en electro.

Voor 00:00 uur 10 euro entree.

Location

Petrol
d'Herbouvillekaai 21
Antwerpen, België

Lineup

http://www.petrolclub.be