discotheque 29-10-2005

Het is bijna zover! De Discothèque oktobereditie… De zomer is definitief voorbij, de clubs op Ibiza hebben hun closing parties gehad en de dj's zijn bruinverbrand teruggekomen uit het buitenland. Uitgaand Nederland kan zich dus op gaan maken voor het spraakmakende Discothèque spektakel. Met een fantastische line-up, spectaculaire decoratie en een erg hard gaande kaartverkoop zal het op zaterdag 29 oktober weer een heet avondje worden in de Cruise Terminal in Rotterdam…

Le Club, de grootste zaal tijdens Discothèque, barst ook deze keer weer uit zijn voegen van kwaliteit. Naast rising star Fedde le Grand en vaste Discothèque kracht Erick E staan voor de tweede maal dit jaar Phats & Small achter de draaitafels. Normaliter boekt Discothèque haar buitenlandse dj’s slechts eenmaal per jaar, de reacties op het laatste Phats & Small optreden waren echter zo lovend en groot in aantal dat het illustere Engelse duo op veler verzoek voor de tweede maal dit jaar plaatsneemt op het Discothèque podium. MC Nova en MC Lex Empress zorgen voor de altijd opzwepende vocalen.

Paris Latino doet de slechte zomer au moment vergeten! Waan je in een fameuze Parijse nachtclub waar de zwoele nachtelijke latino-sound je in hogere sferen brengt. Discothèque bespaart kosten noch moeite om deze tweede zaal niet onder te laten doen voor Le Club. Op het programma staan Marysol, D-Rashid featuring Andrei Russo en debutant Gregor Salto. Aangevuld met MC Miss Bunty, VJ Ottograph en Norman Soares on percussion zal het moeilijk kiezen worden voor de vaste Discothèque bezoeker.

Salle Eclectique, de “urban eclectic” zaal, heeft een ware metamorfose ondergaan. Van bijzaaltje is het getransformeerd tot een hypermoderne club. Met Original en Nederlands beste urban dj Irwan heeft Salle Eclectique de absolute top in huis.

Studio 54; het allerkleinste zaaltje van Discothèque biedt slechts ruimte voor 25 fanatieke feestgangers. DJ Deux O’Clock Ron zal maarliefst vijf uur lang de allerbeste en allerlekkerste discoklassiekers op de draaitafels leggen. Herleef de hoogtijdagen van Andy Warhol, Steve Rubbell en natuurlijk the queen of Studio 54 Bianca Jagger. Wees op tijd, want Studio 54 zal de hele avond bom-en bomvol zijn.

Meer informatie, de voorverkoopadressen en natuurlijk de fantastische foto’s van de vorige edities zijn te vinden op www.discotheque.nu

Au revoir et a bientôt a Discothèque!

Zaal 1
Phats & Small
Erick E
Fedde le Grand
MC Nova

Zaal 2
Gregor Salto
Marysol
D-Rashid feat. Andrei Russo on percussion
Norman Soares on percussion
MC Miss Bunty
VJ Ottograph
VJ Lenard D|V

Zaal 3
Irwan
Original

Zaal 4
2 O'Clock Ron

Location

Cruise Terminal
Wilhelminakade 699
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.discotheque.nu