glamtech 09-07-2005

Mis je de oude vertrouwde lekkere losse Rotterdamse stijl en mensen ook zo erg? Wees niet getreurd! Wij weten waar ze al die tijd gebleven zijn én dat ze op zaterdag 9 juli weer allemaal uit hun holen komen gekropen om in Off_Corso te dansen op lekkere sexy electro en moddervette house. Want een bijzonder feestje wordt het: GLAMTECH. Voor de mensen die het eerder niet aandurfden, dit is je kans, come and grab it. Deze zesde editie wordt namelijk nog grootser aangepakt dan we al gewend zijn.

In de grote zaal wordt er voornamelijk electro gedraaid door twee Nederlandse electro helden: Don Diablo en Monica Electronica. Daarbij hebben we dit keer een wel héle speciale live-act: Seymour Bits. Dit multitalent a.k.a. Bastian is het grote brein achter De Jeugd van Tegenwoordig. Yep, die van Watskeburt ja!

Relaxen is er niet bij deze editie, want ook in de kleine zaal wordt er dik en dansbaar gedraaid. Hier vullen Joey Daniel, Nour Casablanca, D’Juice le Sweet en Jamie Fanatic de ruimte met hele fijne houseplaten.

Kortom, er zal net als vroeger worden gedanst, gedronken en gelachen! Dans je mee?

Grote zaal
Don Diablo
Monica Electronica
Seymour Bits (live)

Kleine zaal
Joey Daniel
Nour Casablanca
D'Juice le Sweet
Jamie Fanatic

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.off-corso.nl