the first 02-07-2005

De eerste zaterdag van de maand is zoals altijd gereserveerd voor ’s lands oudste concept ‘THE FIRST’. Geen andere club slaagt erin om zolang een concept in ere te houden en dat maakt dit feest extra bijzonder. Door de jaren heen is het regelmatig in een nieuw jasje gestoken maar een ding is nooit veranderd; de sfeer staat voorop en dat is waarom veel mensen graag terugkomen.

Op zaterdag 2 juli zal THE FIRST een extra zaal introduceren. Naast de gebruikelijke Trance-, Club-, Hardstyle-, en Chill Area zal nu ook een heuse Talentroom worden geopend. In een eerder persbericht werd dit al bekend gemaakt en sindsdien stromen de demo’s binnen. De Lexion is dan ook blij met deze enthousiaste reacties en heeft voor de komende editie een leuke selectie gemaakt. Alle inzendingen waren een bewijs dat ‘de typische Lexion – sound’ leeft en dat deze voorlopig niet zal uitsterven. Van de ene naar de andere zaal dus en dat betekent ouderwets op avontuur. De talenten zullen vanzelfsprekend hun uiterste best doen.

De overige zalen zullen genoeg bieden om ook deze editie van THE FIRST weer tot een onvergetelijke te maken. De voorverkoop is al aan de gang en Let op! Dames mogen tot 00.00 uur GRATIS naar binnen en de Lexion open van 23.00 tot 11.00 uur.

Location

Lexion
Overtoom 65
Westzaan, Nederland

http://www.lexion.nl