mad 25-06-2005

Op zaterdag 25 juni geven we alweer het derde MAD feestje waarvoor we dit keer het aardse achter ons laten. MAD 3 staat in het teken van het verkennen van buitenaardse vormen, levens en planeten. Daarvoor hebben we een paar bekende Amsterdamse ruimtevaders gevraagd die ons de beste wereldvreemde spots kunnen laten zien en bleeps laten horen.

Ten eerste zal ├╝ber Captain Aron Friedman ons meenemen op zijn intergalactic ride. Captain Friedman, minimal manager bij NASA Human Space Flights heeft al jaren ervaringen in het verzorgen van trips into space. Zo ontdekte Captain Friedman al Planet Traffic, de planeet waar men alleen zijn buitenaardse bedstee uitkomt voor de wat hardere techno. O.a Jeff Mills, Cari Lekebusch, Heiko Laux en Jacek Sienkiewicz zijn graag geziene gasten op deze planeet. Daarnaast houdt Aron Friedman zich bezig met onderzoek naar de ster Mono. Deze ster staat bekend om zijn minimale omvang en zijn clickende geluid. Het Europese ruimtevaartcentrum ESOC gevestigd in Darmstadt Duitsland stuurt graag hun Duitse astronauten Dinky, Tobi Neumann, Karotte, Guido Schneider en Ata naar Mono toe. MAD is erg blij met deze ervaren minimal manager van de NASA en vertrouwt Captain Friedman de MAD space direction knuppel graag toe.

De andere space invader van de avond is The-J, ook bekend als The-J Armstrong, de kleinzoon van Neill. Deze ruimtevader heeft de trips into space in zijn genen zitten. Met deze man aan boord ben je gegarandeerd zeker van een mooie vlucht en een veilige thuiskomst. De reizen van The-J staan bekend als progressief, warm en diep, waar tech zich mixt met house op een electronische manier gebracht. The-J ontdekte de komeet Toen en Nu en is geestelijk voorvader van de ADHD zwarte doos, waaruit techhouse, electro, techno en progressive te horen is. Met The-J heeft MAD een betrouwbare, ervaren goede spacerider gevonden met wie we graag op reis gaan.

Ook Mal Borrowed & Frei Bauwerker nemen plaats achter het ruimteschip MAD. De spaceride van deze twee is er een die alle kanten op kan gaan. Als nichtje en neefje van Luke Skywalker en Prinses Leia kan je verwachten dat ze de beste spots in space weten te vinden. Mal Borrowed & Frei Bauwerker zullen je op deze reis in ieder geval meenemen naar de planeten Moondance, Alien Techno en E.T. Electro. Reserveer een plekje in het ruimteschip en laat je meevoeren. Mensen met een buitenaards paspoort mogen gratis mee! Oh ja psst: niet verklappen: 23 juli komt Dimitri langs bij MAD in de Kring voor een laat je maar gaan set.

Location

De Kring
Kleine Gartmanplantsoen 7-9
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.djsandrien.web-log.nl
http://www.soulrock.net