island samba 23-07-2005

Zaterdag 23 juli as is beach Café de Buren/Paal 17 in de Koog op het Eiland Texel opnieuw het decor van Island Samba 2005 . Na het succes van de 1ste editie, pakt De Kolonist dimaal uit met meerdere nationale top DJ’s .

Vorig jaar nam initiatiefnemer Bart van Liefland samen met A-venue het roer over en pakte meteen groot uit. Dit jaar is FCA-Music (o.a. (Free Your Mind Festival, Rockit Open Air) medeorganisator van dit strandevenement.
De line-up is helemaal rond en die liegt er niet om.

Om 17.00 uur trapt Joram af met zijn easy tunes . Je kunt dan lekker chillen na een dagje strand met een gratis Caipirinha cocktail als je voor 20.00 uur binnen bent. Miss Chianty (Crunc ageny) zal voor de live vocalen zorgen, zodat je je op een tropisch eiland waant.

Het tempo gaat omhoog als rond de klok van 19.00 Victor Coral, DE resident DJ van de populaire clubavond “Rush”, achter de draaitafels komt te staan. De uplifting house die hij draait heeft er voor gezorgd dat de populaire club avond nu van Groningen tot Rotterdam georganiseerd wordt. Eerder stond Victor Coral ook al op festivals als Dance Valley en Mystery land.

Hierna staat niemand minder dan de intussen immens populaire DJ Roog weer geprogrammeerd!
Deze internationale superster wilde graag weer komen omdat vorig jaar de vonken eraf vlogen.
Roog is wereldwijd alleen maar bekender geworden en staat daarom op vrijwel alle grote festivals in Nederland, zo ook weer op Island Samba 2005.

De avond is nog lang niet afgelopen als resident Bart van Liefland het roer over neemt van Roog.
Deze Resident DJ van de Winkel van Sinkel heeft al veel indruk gemaakt in de house scene.
Eerder stond hij al op de 2 edities van het Free Your Mind Festival. Rockin soulful met een “big smile”.

Als de boot, na het afzetten van Roog op het vasteland, weer terugkomt uit Den Helder brengt ie niemand minder dan Erick E mee.
Eigenlijk hoeft deze DJ geen introductie maar Erick E stond eerder al op de main stage van Dance Valley, Sentation White voor meer dan 40.000 mensen. Hij maakte een remix van het nummer Lies to yourself van dr Kucho en scoorde groot in de clubs met zijn hit “Keep on making noise”.
Zijn concept Sneakers scoort hoog, evenals zijn avonden op o.a. de Ocean Diva, Love boat 2.
He will rock the house!

Deze indrukwekkende line up staat garant voor een geweldig strandfeest bij beach café de Buren/Paal 17, aanvang 17.00

Location

De Buren
Paal 17
De Koog, Nederland

Lineup

http://www.islandsamba.nl
http://www.fcamusic.nl