just at the beach 08-07-2005

Weersverwachting vrijdag 7 juli
Vrijdag 8 juli wordt er in Hengelo een hittegolf verwacht!!
Meteorologen hebben bepaalt dat het op deze dag zo rond de 27° graden gaat worden. Eigenlijk wel de ideale temperatuur om naar het strand te gaan. Bij voorkeur dan naar hotspot ‘Bloemendaal aan Zee’. Maarja de meeste mensen moeten werken op deze dag en het is ook een flink eind rijden, dus eigenlijk is het ook weer niet echt een goed idee.
Maar wat we natuurlijk ook kunnen doen; Als wij niet naar het strand kunnen nou dan halen we het strand toch naar ons!

En dat gaan we dus doen op vrijdag 8 juli 2005.

Op deze dag wordt Het Markplein voor Club 4 in Hengelo omgetoverd tot een heus zon-, zee- en strand gebeuren. Je zal gaan genieten van een sexy, groovy en clubbie beachsound van bekende namen uit het hele land en uit de regio zelf. Met veel trots kunnen we jullie dan ook de volgende line up bieden: Ricky Rivaro; Wie kent hem nou niet?! De Bloemendaal DJ van dit moment. Natuurlijk MOET hij erbij zijn op dit event! Vaak is hij te horen en te zien als hij draait in Sundale (Bloomingdale). Verder stond hij op evenementen zoals Convertible, Beachbop en Mysteryland.
Secret Simba: Deze Brabantse babe is zeer upcoming. Ze heeft dan ook een hele lekkere, warme en toegankelijke sound. Mark van Dale: Ouwe rot in het vak! Maar draait ook erg lekker. Vooral de liefhebbers van de clubsound kunnen hun hart ophalen bij deze DJ.
Verder hebben we last but zeker not least De Regionale Talents op het gebied van warme sexy sounds geboekt. Sleazy Sander (resident DJ Club 4 Hengelo), Miezz! (Little Sins, XL Amsterdam, UW XP) en Mike Palmer (Members only!, ZAK, InBeTween)
Deze avond zal vocaal ondersteund worden door de mooie vocaliste Miss Chianty!
De visuals worden verzorgd door V-King VJ Team.

We gaan er een lekkere, gekke en dolle boel van maken! Het wordt in elk geval zeker de moeite waard. Kom lekker op tijd want het feest begint al om 20.00 uur. Eten hoef je thuis niet te doen want op het event zijn er mogelijkheden zat om bij de culinaire eetgelegenheden gerechten te nuttigen.
Ook zullen we er voor zorgen dat de lounge beachbedden klaar voor je zullen staan zodat je al nippend aan je cocktail of je glas rosé lekker kan uitbuiken van de heerlijke versnaperingen.

Natuurlijk hebben we nog een heleboel andere dingen gepland staan die ervoor gaan zorgen dat deze avond echt totaal anders is dan wat je ooit hebt meegemaakt. Maar een verrassing is geen verrassing meer als we alles gaan verklappen. Om toch een tipje van de welbekende sluier op te lichten moet je denken aan; lifestyle, special entertainment en live acts.

Wij kunnen jou deze avond bieden voor een entreeprijs van maar ¤ 3,00 per persoon. Geen geld dus!

De avond begint buiten om 20.00 uur en zal doorgaan tot 01.00 uur. Vanaf dit tijdstip gaat het binnen verder in Club 4. Hier zullen 2 zalen toegankelijk zijn met ieder zijn eigen sound. Ook hier gaan we het beachgevoel helemaal laten opleven.

Wie waar draait horen jullie later… dus hou de sites van The Syllie Events (www.the-syllie.nl) en Club 4 Hengelo (www.club-4.nl) nauwlettend in de gaten!

Mochten de weersvoorspelling toch niet uitkomen dan zak bij slecht weer de boel overdekt worden.

Tot dusver;
Tot on the beach!

JUST is een nieuw en verfrissend concept wat geboren is uit een samenwerking tussen Club 4 Hengelo en The Syllie Events. Vanaf augustus 2005 zullen wij een maandelijkse clubavond op de zaterdag neer gaan zetten in Studio 4. Binnenkort meer…

Location

Club 4
Markt 2
Hengelo, Nederland

http://www.the-syllie.nl
http://www.club-4.nl