Zondag 14 augustus staat er nog meer van dat lekkers op het programma! Zo gaat de festivalarea die dag al open vanaf 16h00 én host Kne´Deep ook nog eens één van de podia. DJ Rush, Umek, Marco Remus, Robert Natus, Frank Kvitta, Marko Nastic, Chris Liebing, Technasia, Adam Beyer, Henrik B, Manu Kenton, Traxx, Chris Hope & Lucca zijn uitgenodigd om jullie te voorzien van vette beats op dag 2 van deze Pro-jekt. Ook Music Man host die dag de electro chill met o.a. Spacid, Biens, DJ Dan & Pudde. Dag 2 beloofd jullie dus muzikaal uitermate te verwennen. Meer nog, want je kan reeds vanaf de vroege vooravond terecht op het festivalterrein. Vroeg feesten in de woele zomerzon is dus de boodschap!

Zowel op zaterdag als zondag hoor én zie je op Pro-jekt dé heetste techno-artiesten van de afgelopen jaren aan het werk. Met andere woorden: de créme de la créme uit het wereldje staat dat weekend op dit zomerfestival geprogrameerd. Nieuwkomers British Murder Boys, Oscar Mulero, Takaaki Itoh, Monica Electronica, Oliver Ho & Steve Rachmad worden bij deze aan Pro-jekt´s wall-of-fame toegevoegd. Al de andere artiesten speelden in het verleden al eens eerder op één of meerdere edities!

Met zo´n namen kan het niet anders dat jullie tot in de vroege uurtjes zullen doorgaan. Daarom kan je voor overnachtingen het best contact opnemen met de dienst Toerisme (toerisme-oostende.be) van de stad Oostende, zodat velen onder jullie er een leuk weekend van kunnen maken aan onze Belgische kust. Natuurlijk eindigt elke avond op Pro-jekt, waar jullie met zijn allen de nodige danspasjes kunnen zetten!

Room 1 & outdoor stage
Adam Beyer
Chris Liebing
Chris Hope
Traxx
Manu Kenton
Lucca
Technasia Dj set
Henrik B
Monica Electronica

Room 2 Kne’deep
Rush
Marko Nastic
Marco Remus
Frank Kvitta
Umek
Robert Natus

Room 3 Electro Chill by Music Man
Spacid
Dan
Pudde
Biens

Location

Hangar 1
Stapelhuisstraat 8400
Oostende, België

Lineup

http://www.pro-jekt.be