magnetronik 10-06-2005

Vrijdag 10 juni is het zover: Gouden Kabouter-winning-club Poema zal worden omgetoverd tot een vrolijk minimaal festijn. De naam doet anders vermoeden, maar ~Magnetronik is not your average opwarmmaaltijd. Onze koks staan bekend om hun culinaire en muzikale hoogstandjes! ~Magnetronik staat voor minimale techno in de breedste zin van het woord, zodat je van
verschillende walletjes kunt eten.

Tijdens deze eerste editie van ~Magnetronik mogen wij Reinhard Voigt als chefkok verwelkomen. Voigt is één van de grondleggers en grote namen van het befaamde Duitse Kompakt-label. Hij staat bekend om zijn Bourgondisch rockende minimale techno en zijn grenzeloze enthousiasme waarmee hij elke dansvloer in extase brengt. Ook deze nacht zal hij jullie met een energieke live-act een heerlijk rauw hoofdgerecht voorschotelen!

Het voorgerecht wordt opgediend door Mark Boon. Deze Rotterdamse DJ is onder andere bekend van Mono, Planet Rose en het Bootleg DJ-café, en bewijst keer op keer garant te staan voor kwaliteitssets.

Rond half 1 is het tijd voor de eerste live-act van de avond: Jason & the Argonauts. Deze verrassende vier man tellende act maakt gebruik van twee laptops, een drumcomputer en FX voor de vocalist. Eigen gemaakte platen worden on-stage geremixed en aangevuld met nieuwe drums en vocals. Buiten het feit dat dit verrassende gerecht heerlijk smaakt is het door de manier waarop het opgediend wordt ook nog eens een genot om naar te kijken!

Na dit spetterende live-optreden maakt Taste This Techno-resident en -organisator Wesdex zijn opwachting. Na jarenlang pure techno te hebben gedraaid is hij het afgelopen jaar een aanzienlijk minimalere weg ingeslagen. Wesdex zal jullie smaakpapillen verwennen met een funky, vrolijke en her en der felle set met electro-invloeden.

Zorg dat je na het rauwe live-optreden van Reinhard Voigt je buik nog niet vol hebt, want dan is het tijd voor een grandioos dessert! Dit zal worden verzorgd door Boris 'Wipwap' Werner & Lauhaus. Deze Mono-residents, die hun sporen al dik verdiend hebben in Amsterdam, veroveren met optredens op onder andere Voltt, Traffic en Awakenings Festival nu ook de rest van Nederland. De twee maatjes zijn altijd goed te pruimen en zullen ~Magnetronik ongetwijfeld tot een goed dansbaar einde brengen. Het toetje zal dan ook zeker geen mosterd na de maaltijd zijn!

Neem je lekkere trek, vrolijkheid en danspasjes mee, dan zorgen wij voor fruit, waterijsjes en vooral geweldige muziek! We hopen dat je met een doggybag vol tevredenheid en een bevredigende nasmaak de Poema zult verlaten!

Location

Poema
Drieharingstraat 22
Utrecht Centrum, Nederland

Lineup

http://www.poemaproductions.com