spirit

Na de eerste succesvolle Spirit volgt nu de tweede op zondag 15 mei, wederom in het idyllische Westergasterras. In een speciale pinkstereditie geeft Spirit zich geheel bloot. Spirit trakteert haar bezoekers op een warme swingende, magische atmosfeer waarbij gevoel en openheid hand in hand samen gaan in een kleurrijke en wereldse vibe.

Omdat Spirit samenvalt met pinksteren en de eerste editie veel inspiratie bracht wordt er ditmaal extra uitgepakt. Naast residents Edo Salgado en Kareem Raïhani is MPS pilot de speciale gast dj, bekend van zijn avond Mystic Grooves in de melkweg maar ook van zijn sets op festival Mundial, Lowlands en het internationale WOMEX festival, verwacht van deze man Basmati Beats & Couscous Grooves!

Kareem Raïhani presenteert zondag onverwachts zijn nieuwe band. Deze bestaat uit toetsenist Vladimir Berkhemer, multi-percussionist Terrence Samson, Indiase vocaliste Shanti en dj Kareem Raïhani. Zij brengen een organische mix van live instrumentatie, decks, FX , en vocalen verwacht opzwepende world beats anno 2005!

De chef van het Westergasterras trekt zondag alle sterren uit zijn keuken in een etnische Spirit uitvoering. Zijn wereldse gerechten zijn te bestellen tussen 17.00 – 20.00 uur. Ook weer aanwezig de Spirit Mojito bar, de afgelopen editie een doorslaand succes.

Het westergasterras blijft van nu af aan met Spirit een uurtje langer open. Dus trek zondag je Lonsdale shirt met je Burka uit de kast, rock die Jezus Pattas met je Gucci wollen sokken, fiets, vaar of vlieg met je tapijt naar het Westergasterras en dans de longen uit je lijf.

Location

Westergasterras
Klönneplein 3
Amsterdam, Nederland

http://www.spirit-music.nu