spirit v2

SPIRIT in de zomer is SPIRIT op haar best. Zondag 19 juni is de derde SPIRIT editie in het Westergasterras. Het westergasfabriekterrein is de ideale spot om een hete zomerdag door te brengen. Je rolt van het zonnige terras zo binnen in de warme vibe van SPIRIT waar je met op de achtergrond de ondergaande zon kunt genieten van pure, sexy beats, heerlijke mojito’s en een wereldse vibe.

SPIRIT staat voor een organisch, grenzeloos dansgevoel. De ontwikkeling die SPIRIT doormaakt is niet onopgemerkt gebleven. Na de eerste magische editie stond er de tweede keer een kolkende dansvloer voor de artiesten. De heerlijke sets van Edo Salgado en dj MPS Pilot en ook vooral het eerste optreden van Kareem Raïhani met zijn nieuwe band staan nog steeds in ons geheugen gegrift.

In samenwerking met het Westergasterras is ervoor gekozen aanstaande zondag geen entree te heffen. Op deze manier kan iedere bezoeker zondag optimaal genieten van SPIRIT en het warme zomerse weer. Het Westergasterras is vanaf ’s middags vroeg geopend. Om 19.00 uur worden de instrumenten en dj tools uit de kast gehaald en word er een swingende fiësta ingezet

De derde edite worden SPIRIT residents Edo Salgado en Kareem Raïhani bijgestaan door dj Svendex. De utrechtse dj Svendex is vooral bekend als resident van de funky musique organisatie Supernatural. Voor Supernatural draait hij maandelijks op locaties verspreid door Nederland. Daarnaast heeft hij 2 compilaties samengesteld en organiseerd hij het Supernatural festival. Buiten Supernatural om gaat het ook erg goed met Svendex, zo stond hij in mei nog samen met Dimitri from Paris als grote trekker op de flyer van Bacardi Batbeats waar hij een bruisende wereld georiënteerde set neerzette. Op SPIRIT kan Svendex zijn volledige muzikale arsenaal naar voren laten komen met als pijlers hindi afro en latin.

De chef van het Westergasterras trekt zondag alle sterren uit zijn keuken in een etnische Spirit uitvoering. Zijn wereldse gerechten zijn te bestellen tussen 17.00 – 20.00 uur. Ook weer aanwezig de Spirit Mojito bar, vorige maand met succes uitgebreidt met Caipirinhas.

Dus trek zondag je Lonsdale shirt met je Burka uit de kast, rock die Jezus Pattas met je Gucci wollen sokken, fiets, vaar of vlieg met je tapijt naar het Westergasterras en dans de longen uit je lijf.

Location

Westergasterras
Klönneplein 3
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.spirit-music.nu
http://www.westergasterras.nl