Vrijdag 24 juni opent de Panama voor het eerst haar deuren voor de nieuwe maandelijkse Amsterdamse editie van RUSH. Met de start van de maandelijkse Amsterdamse avond in Panama is een nieuwe fase aangebroken. Bijna elke week zal RUSH wel ergens in Nederland een feestje bouwen. De kick-off wordt een avond om niet te missen want je krijgt een clubavond voorgeschoteld waar moddervette muziek en over the top entertainment hand in hand gaan!

Er zal in twee zalen los gegaan worden. In de grote zaal dans je op moddervette opzwepende sexy housesounds van Victor Coral & Brian S. De kenmerkende sound zoals je die van RUSH gewend bent. Vocaal worden ze bijgestaan door de meest soulflowende mc van het land: Pete Philly. Pete is in hoog tempo Nederland aan het veroveren met zijn eigen producties die hij samen met producer Perquisite maakt, maar ook steeds meer als de mc van RUSH. De kleine zaal wordt een nieuwe playground voor hiphop. Geen urban eclectic, maar hiphop. Dj's Melly Mel en Jermaine S zullen de boel hier op de kop gaan zetten. Ze krijgen hierbij gezelschap van de uitermate getalenteerde zangeres/rapster Senna, die samenwerkte met onder andere C-Mon & Kypski.

Entertainment wordt verzorgd door het enfant terrible van de Nederlandse fashion scene Joey 'Showie' Elgersma. Verwacht dus shows met een hoog fashion gehalte zoals je ze nog niet gezien hebt. Visueel wordt de avond omlijst door 'Master of Photography' R.E.L, die in samenwerking met nieuw talent een dikke vj performance zal weggeven. Maar het belangrijkste zal toch weer het publiek zijn. RUSH hoopt weer een groot, mooi en kleurrijk publiek te mogen begroeten. Een publiek dat toch enige tijd dakloos was door de omzwervingen van RUSH en nu eindelijk weer een vaste stek heeft. De laatste vrijdag van de maand in Panama = RUSH meer dan een feestje!

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.chemistry.nl
http://www.panama.nl
http://www.djmellymel.com
http://www.r-e-l.net