fresh minds 05-05-2005

Organisatie Fresh Minds organiseert op bevrijdingsdag, donderdag 5 mei 2005 een gratis technofeest genaamd Fresh Minds in het Muziekcafé in Apeldoorn. Het feest begint vanaf 15.00 uur en duurt tot door tot 01.00 uur.

Het Muziekcafé is te vinden vlakbij het bekende uitgaansplein het Caterplein in Apeldoorn. Het muziekcafé is een erg gezellige en mooie locatie. Het heeft een bijzondere inrichting met invloeden uit Amerika. Het is voorzien van een trendy looking bar en er zijn een aantal comfortabele zitplaatsen waar je lekker kan genieten van een heerlijk drankje. Bijzonder is ook de dansruimte. Deze is voorzien van lichtinstallatie, een beamer, een rookmachine en natuurlijk het allerbelangrijkste: een goed geluidsinstallatie. Het café heeft een capaciteit voor ongeveer 180 tot 200 man.

Het feest zal geopend worden door Boy Robotic. Deze dj heeft gestaan op o.a Lowlands en zal het feest goed opwarmen met lekkere techno.

De tweede set wordt verzorgd door El Duardo. Hij heeft op verschillende bekende locaties gedraaid waaronder Nighttown. Tevens is hij organisator en resident dj van OnlyDance[AT] en tegenwoordig de Our House feesten. Deze worden op verschillende bekende locaties wordt gehouden waaronder Nighttown en Winkel van Sinkel. Bekende dj's als Benny Rodriques, Paul Hazendonk, Laidback Luke, Lucien Foort en vele andere bekende dj's hebben al op zijn feesten gestaan. Naast het deejayen beheert hij een eigen online dance magazine genaamd OnlyDance. Hij zal een lekkere opbouwende minimal/techhouse/techno set ten gehore brengen.

Daarna is Recovery Sounds aan de beurt. Hij heeft op bekende locaties gedraaid waaronder Panama. Tevens is hij organisator en resident dj van ADHD Sessions in het bekende TWSTD dj café in Amsterdam. Bekende dj's als Floornoiz, Patriek Paap en vele andere bekende dj's hebben op zijn feesten gestaan. Hij zal een fijne opbouwende techhouse / techno set draaien.

Vervolgens zal Jade de decks overnemen. Hij heeft op verschillende bekende locaties gedraaid waaronder TWSTD. Tevens is hij organisator van Fresh Minds. In januari 2004 werd hij uitgenodigd als Fresh Talent '04 bij een van de Audio Couture avonden van Los Dos Hermanos in Apeldoorn. Hij zal een opbouwende set met stevige techno / offbeattechno ten gehore brengen.

De afsluiter van de avond is Jerven. Hij heeft op verschillende bekende locaties gedraaid waaronder Hotel Arena op het feest Motion. Samen met Jade werd hij ook uitgenodigd als Fresh Talent '04 bij Audio Couture. Hij zal de avond afsluiten met een stevige opbouwende techno set!

Alle ingrediënten voor een topfeest zullen dus aanwezig zijn en de echte technoliefhebbers zullen op deze dag dan ook zeker aan hun trekken komen!

Location

Muziekcafé
Hoofdstraat 166-3
Apeldoorn, Nederland