electric ballroom spods 16-04-2005

Electric Ballroom
Voor de echte electro-trash-junk, die maar geen genoeg krijgt van een trip aan real funky electro, minimale techouse, acid, rauwe 8ties electro, en een tikje rock- disco- neo- punk attitude staan UK’s grootste electrohelden CHICKEN LIPS op het programma. Steve Kotey (aka CHICKEN LIPS) timmeren ze al sinds 1999 hard aan de ‘dance’weg. CHICKEN LIPS heeft een echte disco dub sound waarin electro, funk, disco, boogie en punk hoog op de agenda staan. Chicken Lips maakte al remixes voor Underworld, FC Kahuna, Justin Robertson, Mo’Wax, Playgroup, Stereo MC’s, Utah Saints, Soul Mekanik, de immer geprezen Maurice Fulton, Nile en nog veel meer. Complementerend aan het geheel warmt Lacroix de boel op met een stevige electroset met een funky flavour ondertoon. Niemand minder dan Rotterdams Favorite Benny Rodrigues gooit er een set tegenaan in een mix van pure techouse en experimentele electro!

Soulpunkers on Discospeed
De urban/ hiphop kings&queens mogen hun beste moves en blikken tentoonspreiden in een arena aan RUNDMC- achtige taferelen en Cookie Crewerige acts uit de koker van Ted langenbach. Graffiti on tha wall, spraypaint in your ass of het betere Tag-werk die de HIPHOPscène maakte tot wat het is krijgen de vrije hand. L-Dopa, Mr Wix en Mell zorgen in deze zaal voor tunes van weleer, rauwe hiphop maar ook heus een tikje R&B en dansbare hits van nu!

U heeft eerder al het persbericht ontvangen. Mijn grote vraag aan u is of het mogelijk is om wat extra aandacht te geven aan dit evenement. Zij het redactioneel op uw site, of met een kleine reminder in uw medium. Ik hoop op uw medewerking om deze avond nog spectaculairder te maken dan dat hij al was!

NOW Electric Ballroom
Lacroix
Chicken Lips ( U.K.)
Benny Rodrigues

WOW Soulpunkers on Discospeed
L-dopa
Mr Wix
Mell

Location

Now & Wow
Maashaven ZZ 1
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.now-wow.com