Vorig jaar organiseerden Off_Corso en Coolpolitics KlubBerlin. Tijdens dit evenement stond de Duitse hoofdstad en haar rauwe undergroundscène centraal, en vormde een unieke culturele crossover van een tentoonstelling, clubnight en festival. Als vervolg op deze succesvolle avond zal zaterdag 4 september a.s. Klub Rotterdam plaatsvinden in Off_Corso. Ook deze keer bundelen Coolpolitics en Off_Corso de krachten voor de organisatie van deze avond.

Klub Rotterdam zal grotendeels in het teken staan van een benefiet voor het Sophia Kinderziekenhuis. Er vindt een veiling met unieke stukken plaats, van de hand van diverse kunstenaars waaronder Segall, Eelco van den Berg, Ottograph, Willem Verburg, Arjen de Jong en vele anderen. Daarnaast worden een aantal collectors items geveild zoals gesigneerde CD van Blöf, een gesigneerde plaat van Ice T, maar ook een fantastisch avondje uit in het nieuwe Luxor Theater met een gezellig etentje bij de Euromast.

Daarnaast zullen er verschillende live optredens plaatsvinden, van onder andere Charlie Dée; de getalenteerde Rotterdamse singer/songwriter, en Gea Russel, die een unieke semi-acoustische performance zal neerzetten. Ook zullen een aantal bekende Rotterdamse dj’s, waaronder Hitmeister D en Chezz & Deep Diggin’ hun opwachting maken. Stichting Nieuwe Ontwerpers zorgt voor een fashionable tintje aan de avond en tenslotte zal Roodkapje zorgen voor een leuk filmprogramma. Kortom meer dan genoeg te beleven en je draagt ook nog eens bij aan een goed doel! De opbrengst van de avond gaat namelijk naar een nog te bouwen nieuwe speeltuin voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Hopelijk zien we je daar! De entree is een bijdrage van 5 euro aan de speeltuin, maar hierbij ontvang je wel een loodje voor het Rad van Avontuur!

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

www.off-corso.nl
www.coolpolitics.org