Amsterdam - De supperclub cruise is zaterdag 28 augustus het toneel voor EasyRiders Floating Affair. Tijdens de vorige aflevering met als thema 'A Latin Affair' was de boot afgeladen vol, wat voor een gezellig broeierige sfeer zorgde. Ook deze keer wordt er op een zwoel gevoel ingezet. In de intieme locatie zullen naast vaste dj Real 'el Canario' dj Riskid en niemand minder dan dé dj ster van deze zomer Don Diablo te bewonderen zijn.
Daarnaast is er op het bovenste deck de Desperados Record Karaoke Show, waar je als bezoeker zelf de plaatjes kan opleggen.

De combinatie van EasyRiders en de supperclub cruise blijkt goed te werken.
De twee voorgaande edities zijn erg goed bezocht. "Het is in het begin een beetje zoeken geweest met EasyRiders, maar we merken nu dat Amsterdam er klaar voor is. Wat EasyRiders uniek maakt is de combi van afwisselende muziek en de intieme locatie. Dit zorgt voor en een geweldig en divers publiek", aldus Charida Oumghar, mede-organisator en host van EasyRiders.
Waar de vorige keer voor een uitstapje naar de Latin gekozen is, wordt deze keer meer op de electrorock en house in gegaan. Vast staat dat alledrie de dj's een brede platenkeuze hebben.

Real 'el Canario' staat bekend om zijn ultra snelle urban eclectic mixen.
Dit jaar heeft hij een gouden kabouter gewonnen voor het 'meest belovende talent' en sindsdien een overvolle agenda. Het verhaal achter Riskid is heel anders. Hij is de man achter platenzaak Dancetracks en heeft zijn residency op de zaterdag in de Jimmy Woo. Voor de rest draait hij alleen op exclusieve feesten. Zo vaak zul je hem dus niet op flyers tegen komen. Zijn stijl varieert van hiphop en disco tot Detroit techno. Don Diablo is dit jaar voor vrijwel alle grote festivals geboekt. Zijn nieuwe album 2faced heeft hem hierbij zeker geen windeieren gelegd. Don mixt electro, breakbeat en rock met zijn eigen gemaakte bootlegs.

Hosts: Charida & Mylaissa
Extra: Desperados Record Karaoke Show

Location

Supperclubcruise
Pier 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

www.easy-riders.nl
www.chemistry.nl
www.liveafterdark.nl
www.dondiablo.com
www.djrealelcanario.com
www.supperclubcruise.nl