Tiësto in concert

Tijs Verwest, ofwel DJ Tiësto zal na het enorme succes van het concert van afgelopen jaar wederom een geruchtmakend optreden gaan geven. Er staat ook een concert gepland in België. Tiësto in Concert in Nederland zal plaats gaan vinden in het Gelredome op zaterdag 30 oktober aanstaande. Tiësto werd afgelopen jaar voor de tweede achtereenvolgende keer verkozen tot 's werelds beste DJ.

Met de release van zijn nieuwe album 'Just Be' heeft deze wereldartiest een intensief reisprogramma achter de rug en nog voor de boeg de aankomende maanden. Bijna ieder enigszins dansminnend land ter wereld tekende zijn album met het logische gevolg dat hij die landen tevens aandoet ter promotie van zijn album. Daarnaast is Verwest nog steeds veelvuldig in de studio te vinden om te werken aan nieuwe singles en voorbereidingen te treffen voor zijn tweede concert dat de tot dusver avond van zijn leven en dat van de ruim 25.000 aanwezigen moet gaan overtreffen.

Na de primeur van afgelopen jaar waarin hij als eerste DJ ter wereld een 8 uur durend concert heeft neergezet waren de reacties lovend. De wereld bekeek met argusogen het concept en de overweldigende show die rondom Tiësto was opgetuigd. De DVD is wereldwijd geëxploiteerd en heeft in zowel Azië als het land van de entertainment en shows, Amerika, stof doen opwaaien. De prestatie van het concert door slechts een DJ in een stadion in combinatie met de overweldigende show wordt nog steeds als legendarisch ervaren door de massaal aanwezige internationale pers. Een en ander heeft ertoe geleidt dat er sterke interesse is in landen als Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten om daar ook "Tiësto in Concert" te laten plaatsvinden.

'Magic' is het thema dat gekoppeld is aan deze aankomende concerten. Dit thema biedt voor de ontwerpers nieuwe invalshoeken om een op concertgebied ongeëvenaarde show neer te zetten ondersteund door in Nederland nog nooit eerder gebruikte special effects. Inhoudelijk zal op muzikaal gebied extra aandacht besteed worden aan optredens van acts en gastartiesten. "Tiësto in Concert moet dit jaar nog beter en indrukwekkender worden als het vorig jaar al was. Ik ben me ervan bewust dat de lat hoog ligt maar ik heb er alle vertrouwen in dat het een nog groter succes zal worden. Ik heb er nu alweer zin in.", aldus een enthousiaste Tiësto die heel de maand oktober geen boekingen zal doen om zich optimaal voor te kunnen bereiden.

De organisatie van 'Tiësto in Concert' ligt in de handen van ID&T, marktleider in Nederland op het gebied van dansevenementen en onder meer bekend van de organisatie achter evenementen als Sensation en Mystery Land. Internationaal timmert ID&T tevens aan de weg met eigen organisaties die in België en Duitsland het ID&T gedachtegoed tot uitvoer brengen.

Dit concert zal wederom de populariteit van 'dance' in Nederland en ver daarbuiten onderstrepen. Tiësto is daarnaast natuurlijk het levende bewijs van een Nederlandse artiest die op jonge leeftijd wereldfaam bereikt heeft en daarmee Nederland op de wereldkaart zet.

Location

Gelredome
Batavierenweg 25
Arnhem, Nederland

Lineup

Meer informatie over de nieuwe editie van "Tiësto in Concert" en voorverkoop vindt u op www.id-t.com of www.tiesto.com