eXeption

Het komt tegenwoordig niet zo vaak meer voor; een feest dat simpelweg een onuitwisbare indruk bij je achterlaat. Toch bestaan ze nog wel degelijk, feesten die net even origineler zijn dan andere en net even meer klasse uitstralen dan de rest. Het recept is feitelijk simpel; men neme een lekkere sfeervolle en zomerse muziekstijl. Dit mengt men vervolgens met een portie eXclusieve entertainment en tot slot maakt men het af met een keur aan verrassingen die het selecte publiek een onvergetelijke avond zullen bezorgen….

Op zaterdag 18 september presenteert Majestic Events wederom met trots het succesvolle concept eXeption. Terug van weggeweest, en alweer voor de vijfde keer op rij, zal nu de Hemkade in Zaandam onderdak gaan bieden aan dit zomerse festijn. Voorgaande edities vonden plaats in Hotel Arena, de iT en de Matrixx en waren stuk voor stuk sfeervolle en gezellige feestjes.

Ook nu belooft het een onvergetelijke avond te gaan worden: de eXeptionele line up is er dan ook één uit duizenden! Ricky Rivaro, Roog, Marcello, Erick E, Lo-Med, Mark van Dale, Roy Rox, Lin, Carmen Glen en Lester Claassens zullen gedurende deze zwoele nazomernacht in 3 verschillende area’s de wheels of steel gaan beroeren. Instrumentale en vocale live elementen zullen tijdens deze “Ibiza edition” ook niet ontbreken. De ultieme zomerklanken zullen het publiek in vervoering brengen en opzwepen alsof het nog eenmaal op Ibiza staat…..

Natuurlijk is eXeption niet compleet zonder bijdrage van de meest indrukwekkende entertainers ter wereld. Zoals eerder al Afrodite (Pacha, Ibiza) te gast is geweest bij eXeption zal de organisatie ook deze keer weer een aantal van de beste entertainers die het eiland Ibiza kent laten overkomen. De avond zal verder begeleid worden door niemand minder dan MC Mighty Mike.

eXeption staat voor stijl, exclusiviteit en een trendy lifestyle. Dit alles zal uiteraard in spectaculaire “Privelige achtige decors” terug te vinden zijn en bovendien zal de gehele avond worden opgevuld met verrassende optredens en shows. Kortom, het ideale feest om een lange (hete) zomer in stijl mee af te sluiten.

Let op: eXclusiviteit is het sleutelwoord en dit zal tevens terug te vinden zijn in het deurbeleid. Wees daarom voorbereid en kleed je stijlvol!

Location

Hemkade 48
Hemkade 48
Zaandam, Nederland

Lineup

www.exeption.com