De prachtige club Panama gaat een unicum beleven: een muzikaal feest in het teken van nieuw leven… een avond vol show, muziek, spektakel, cadeautjes en eventueel handige informatie voor aanstaande ouders.

Aan de wieg van deze avond ligt de van oorsprong Amerikaanse babyshower. Dit is een feest ter ere van een zwangere vrouw die in de watten wordt gelegd door haar vriendinnen. a NU SOUL is born wordt een muziekfestijn voor iedereen. Of je nu zwanger bent of niet, man of vrouw. Eventueel leuk voor een a.s. moeder en haar vriendinnen en vrienden.

Zwangere vrouwen krijgen korting na het tonen van de zwangerschapskaart.

Met optredens van fenomenale 8-koppige formatie Lex Empress and the Royals, (www.amsbookings.nl), wervelende dansvoorstelling Interpretationzz (eerder al te zien in Panama Nightclub), (www.interpretationzz.com ), verschillende acts, zoals een poppenspeelster en o.a. Dj Marcella, Dj la Ona en Dj Jezz later op de avond.

Er is een waarzegster die ‘de geheimen’ van een zwangerschap onthult, een speciaal Nusoul diner inclusief entrĂ©e voor het feest, gratis polaroids, cadeautjes en kinderopvang voor hen die hun kinderen willen meenemen.

Zangeres Lex Empress is de initiatiefneemster van dit feest en zij is zwanger van haar eerste kind. Zij zal gedurende de hele avond als host optreden (zij is onderdeel van www.riskagency.nl).

‘The world will never be the same after a new soul is born.’

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup