Xcess logo

Na in verschillende clubs techno events te hebben georganiseerd, met op het moment club Las Palmas als vaste basis, komt XCess voor een one off event terug in de Power Zone in Amsterdam. In deze club waar grootheden als Sven Väth, Dave Clarke, Green Velvet, Adam Beyer en vele andere techno grootheden voor XCess opgetreden hebben, gaat XCess nu een samenwerking aan met niemand minder dan de Amsterdamse organisatie Electronation. In de Main Room draaien Toni Rios en Sven Väth ( 4 uur set ). Area 2 wordt gehost door Electronation met achter de draaitafels Herr Arter & Terry Toner en de uit Berlijn afkomstige Steve Bug (POKER FLAT REC). Visuals worden gedaan door Prime Meridian. Voorverkoop van dit evenement zal half februari van start gaan.

Timetable:
Area 1:
11:00 tot 01:00 Toni Rios
01:00 tot 05:00 Sven Vath

Area 2:
00:00 tot 01:30 Herr Arter & Terry Toner
01:30 tot 03:30 Steve Bug
03:30 tot end Herr Arter & Terry Toner

Location

Powerzone
Daniël Goedkoopstraat 1-3
Amsterdam, Nederland

Lineup

www.xcess-events.nl
www.electronation.nl

Comments

 • Goedie

  Goedie

  1 February 2004

  Leuke line-up, even over nadenken of ik daar heen ga.

 • Michael

  Michael

  1 February 2004

  Dood en doodziek! Kom ik er eerst achter dat mijn studiereis samenvalt met onze wintersport, en nou komt er ook nog zo'n vet feest op de dag dat we vertrekken :-(

 • Ro

  Ro

  1 February 2004

  Zeker leuk!
  Nou maar hopen dat Sven weer iets vernieuwends gaat doen; omdat zijn sets vaak op elkaar lijken zijn sommige mensen een beetje uitgekeken op hem. Maar dat is weer een gevolg van de leipste nummers die hij draait die je altijd blijft herinneren, en dus ook als je hem in een set later hoort.
  Zelfde met opvallend mooie kleding.
  Tja.
  Maar ben er zeker bij. :r

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  23 March 2004

  en echt een fokking mooie banner!

Comments are closed