Traffic 14-05-04

Op vrijdag 14 mei zal de laatste editie van Traffic dit seizoen plaatsvinden. Om er weer een fantastisch feest van te maken heeft de organisatie weer zijn best gedaan om een interessante en originele line-up samen te stellen. Als eerste zal er een live optreden van het uit Madrid afkomstige Exium plaatsvinden. Dit illustere koppel heeft al een paar baanbrekende releases uitgebracht op gerenommeerde labels zoals Tsunami Records, Mainout en Oscar Mulero's label Warm Up Records. Hun platen worden hebben steevast een plekje veroverd in de koffers en laptops van Surgeon, Ben Sims, Mark Broom, James Ruskin en natuurlijk Oscar Mulero. Verwacht qua stijl zware beats in de typische Spaanse diepe sound.

Daarnaast zal er ook nog een optreden het uit Berlijn afkomstige dj duo Dash & Dry plaatsvinden. Deze twee Tresor residents trekken al jaren volle zalen met hun optredens in deze legendarische club. Naast hun optredens in de Tresor en releases op Tresor Records en hun eigen label Rampe-D zijn ze ook veelgevraagde dj's over de hele wereld met optredens op Mayday en de befaamde Tresor bunker op het Nature One-festival.
Natuurlijk zullen Traffic residents Bart Skils en Aron Friedman ook op deze avond niet ontbreken. Zij zullen samen met de borrel-bar specialisten in het café deze avond weer tot een ongekend hoogtepunt brengen.

Line-up
Oude zaal
22.00 - 23.45 - Aron Friedman
23.45 - 01.30 - Bart Skils
01.30 - 02.30 - Exium -live-
02.30 - 05.00 - Dash & Dry

Minimal-borrel-bar
22.00 - 23.30 - Lauhaus
23.30 - 01.00 - Boris werner
01.00 - 03.00 - Carloid
03.00 - 05.00 - David Labeij

Location

Melkweg
Lijnbaansgracht 234a
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.traffic.cd

Comments

 • Chris

  Chris

  17 February 2004

  Woei!! Exium live en Dash & Dry!! weer nieuwe namen waar ik veel goede verhalen over heb gehoord!!
  Bart does it again!!

 • Goedie

  Goedie

  17 February 2004

  Hij tovert inderdaad wel steeds nieuwe namen uit zijn hoge hoed. De namen zelf zeggen mij niet zoveel, maar de namen van labels die er tussen staan wel en dat beloofd inderdaad wel wat goeds :)

 • Michael

  Michael

  17 February 2004

  Op het Awake msg board is iedereen echt door het dolle heen met Dash & Dry op de lineup. Of IK daar zo blij mee moet zijn zien we op Traffic wel maar een slecht teken valt het niet te noemen :)

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  18 February 2004

  Paul ook naar Traffic ? Ik heb ze nooit gehoord die Dash & Dry, wel erg bneiuwd want veel positieve geluide over die 2. Traffic benadrukt wel weer hun toonaangevende status door gewoon conesquent nieuwe namen te boeken.

 • kwab

  kwab

  18 February 2004

  Reeko is dus niet gelukt. Naja Dash & Dry in de plaats is zeker niet minder! Helden pur sang. En de Spanjaarden die Exium vormen zijn ook niet mis, erg fijne producties.

Comments are closed