The Bug is niet geschikt voor mensen met een zwak gestel. Kevin Martin; berucht vanwege Techno Animal, God, Ice en andere projecten, presenteert zijn nieuwe bastaardkindje voor het eerst in Rotterdam via WORM@Waterfront. Het album "Pressure" dat verleden jaar op Aphex Twin's Rephlex verscheen heeft met gemak succes kunnen oogsten. In The Bug worden Ragga invloeden samen gesmolten met Jamaicaanse dub en gemuteerde techno. Het resultaat is echter veel rauwer en frisser dan de originele stromingen. De 'mutant dancehall' en de zware beats zullen ook Live gevolg vinden. The Bug exploiteert tijdens optredens een obsessie voor bas frequenties en gaat er vanuit ieders achterste te kunnen laten bewegen. In Rotterdam wordt Kevin Martin vocaal bijgestaan door partner in crime 'slim dread' RAS B van Adrian Sheerwood's ON-U sound posse.
Patric Catani is het meest bekend door EC8OR. De overige referenties op zijn CV zijn ook geen kattepis; op 16 jarige leeftijd maakte hij z'n eerste hardcore / techno gabber plaat. Hij noemde zichzelf E de Cologne en beïnvloedde met zijn werk vele breakcore / experimental geestesverwanten. Naast Candie Hank is hij recentelijk ook actief als lid van de Puppetmastaz die recentelijk in Rotown een hilarisch optreden afwerkten.
Patric Catani zal optreden als Candie Hank en tevens een aparte dj-set ten gehore brengen. Candie Hank is een groteske one-man show waarin moog / synths met rock'n'roll, hiphop, breakcore en gabba 'proto-pop' met elkaar in botsing komen.

Location

Waterfront
Boompjeskade 15
Rotterdam, Nederland

http://www.waterfront.nl