De onderhandelingen over de komst van Now&Wow naar het Van Nelle-complex moeten worden voortgezet. Dat heeft de rechtbank zo juist bepaald in het kort geding dat Now&Wow tegen Van Nelle had aangespannen.

Dat de danceclub al dit voorjaar open zou kunnen in de Ontwerpfabriek acht de directie onhaalbaar, omdat er nog vele tijdrovende procedures moeten worden doorlopen.

Now&Wow meent dat de partijen het in grote lijnen reeds eens waren. Maar Van Nelle verwacht dat er nog een lange weg te gaan is. Punten als het voorkomen van geluidsoverlast, parkeren en mogelijke aanpassingen aan het gebouw zouden nog besproken moeten worden. Advocaat Trojan namens Now&Wow betitelt de nog te onderhandelen punten als 'oude koeien'. "Je kunt mij niet wijsmaken dat wanneer je in onderhandeling treedt met een danceclub die per feest 4000 bezoekers uit het hele land trekt, dat je ze maar 36 parkeerplaatsen kunt bieden." Ted Langenbach is een opgelucht mens. In een eerste reactie tegen Love2Party zegt hij: "Deze overwinning op het driedelig grijs is een overwinning voor de hele Nederlandse dancescene."
Aldus Partyscene.nl

Comments

  • Chris

    Chris

    20 January 2003

    Tsja, maar nou hoorde ik weer dat ze misschien toch niet naar de van nelle fabriek gaan maar naar een silo?
    Na de Silo in Leuven (b) ook een silo in (de buurt van) Rotterdam? Ik hoorde wat over 3,5 meter dikke muren! en ik vond het geluid in de now&wow altijd al zo hard! :\

  • Goedie

    Goedie

    20 January 2003

    Ben ook benieuwd wat er nou allemaal gaat gebeuren, we houden jullie in ieder geval op de hoogte hier op GT! 8-)

Comments are closed