Off_Corso is twee jaar geleden verbouwd van een voormalige bioscoop tot een club en cultureel platform waar het gehele jaar culturele exposities, bedrijfsevenementen en clubavonden plaatshebben.

Tijdens het filmfestival van vorig jaar heeft Off_Corso een avond- en nachtprogramma verzorgd dat bij een evenement van dit niveau past. Het werd een groot succes, mede vanwege de symbolische entreeprijs van één (toen nog kersverse) euro. Dit jaar organiseert Off_Corso voor de tweede keer de Side Show als officieus randprogramma tijdens het IFFR.

Van 22 tot en met 31 januari kun je iedere avond (m.u.v. zat. 25 januari) voor slechts één euro naar Off_Corso, voor cultuur, film en feest. Laat je verrassen! Dagelijks is de foyer vanaf 19 uur geopend. Er wordt lekkere groovy muziek gedraaid en je kunt er dansen, borrelen, internetten of gewoon even bijkomen. De grote zaal biedt iedere avond een compleet ander decor, met beeld dat bij de programmering van die avond past.

Het “early-evening-programm” biedt je een blik in de culturele keuken van Off_Corso en behandelt animaties, nieuw media, film en showcases. Om 23 uur start het nachtprogramma van de Side Show met iedere avond een ander feest zoals Subronics (LTJ Bukem), De Rotterdamsche Knakendisco, de première van
GERS, Alliance Sociale en de World Port Jazz Night (Deelder / One Cent People live). Kortom: jazz, house, feel good en dans tijdens het Internationaal Film Festival Rotterdam bij Off_Corso.