Awakenings NYE

Het zit niet mee voor Awakenings met de gemeente Amsterdam. Nadat eerst Awakenings moest worden verplaatst, heeft de gemeente nu besloten dat om "gezondheidstechnische redenen" het feest om 7.00 uur moet stoppen. Helaas betekent dit dat Marco Remus een half uur korter zal draaien en dat Remy niet komt! :-(

Eerst zou Awakenings op 23 november plaatsvinden in het NDSM-warehouse. De gemeente trok toen de vergunning in (waarschijnlijk omdat "De La Guarda" uiteindelijk doorging t/m de 23e) en Awakenings werd verplaatst naar oud en nieuw van 21u tot 9u!

Nu is het weer de gemeente die dwarsligt. Wat die "gezondheidstechnische redenen" precies inhouden is niet bekend. Het lijkt ons dat de gemeente hiermee geen rekening houdt met de mensen die in de kou moeten wachten op een eerste trein.
De stemming op het Awakenings messageboard was duidelijk: Daar horen ze liever Remy dan Marco Remus afsluiten. Toch zal er nu waarschijnlijk niks meer veranderen aan de line-up omdat Marco Remus al geboekt stond voor de Awakenings van 23 november.

Om gezondheidstechnische redenen heeft de gemeente besloten dat de oud en nieuw-editie van Awakenings om 07.00 zal moeten stoppen. Dit betekent dat Remy dus helaas niet zal kunnen draaien. Het spijt ons je dit te moeten mededelen maar het is niet anders.

< kom op tijd >
We raden je nogmaals aan om voor middernacht aanwezig te zijn om niets te missen van de meest indrukwekkende indoorvuurwerkshow die je ooit gezien hebt! Zorg dat je je entreekaart na de controle bij binnenkomst terugneemt want door inlevering van je entreekaart bij de champagnebar krijg je aldaar een glas champagne!

De speciale Awakeningsboot vertrekt vanaf pier 14 achter het centraal station. Drie keer per uur zal de boot het tochtje maken naar NDSM-Docklands. De eerste overtocht is om 20.45. DJ Liron zal de muziek op de boot verzorgen. Als je met de auto komt, check dan de routebeschrijving op de site.

< kaarten winnen >
Je kunt 2 kaarten voor oud en nieuw en de gesigneerde plaar CLR02 van Chris Liebing winnen. Ga naar de site en doe mee aan de prijsvraag.

< merry merry… >
Als je er niet bij bent op 31-12 wensen we je een leuke kerst en een goed begin van 2003. Als je er wel bij bent dan wensen we je natuurlijk ook een fijne kerst en met dat begin van 2003 komt het wel goed!!

Comments

  • Michael

    Michael

    13 December 2002

    BAH

  • Chris

    Chris

    14 December 2002

    Ja echt jammer! niet zozeer dat we wat eerder naar huis moeten, maar dat remy niet komt! >:(
    Hij sloot zo lekker af op ILT! Marco Remus heeft de twee keer dat ik hem heb gehoord nog niet echt indruk op me kunnen maken… Ben benieuwd!

  • Michael

    Michael

    14 December 2002

    Mja Remus maakte op AWFS in zijn eerste half uur fout na fout. Zijn stijl is mij ook te hard. En Remy sloot idd zooo lekker af op ILT !!! Maarjah we moeten maar weer vooroverbuigen en hem van achteren nemen…

  • Chris

    Chris

    16 December 2002

    :D

Comments are closed