In 2002 kwam Darren Tate volop in de schijnwerpers te staan toen hij een mega-hit scoorde met zijn Nederlandse pseudoniem Jurgen Vries.

Nederlanders zouden immers het meest succesvol zijn op het gebied van trance volgens de talentvolle Engelse DJ/producer.

Hij maakte in korte tijd furore met het nummer "The Theme", dat door velen als de Ibiza hit van 2002 wordt beschouwd. Voordat Darren Tate aan het project Jurgen Vries begon, scoorde hij al grote hits onder psuedoniemen als Angelic en Orion.

De afgelopen maanden heeft een nieuwe productie van Darren Tate de clubs veroverd. Zijn tweede release als Jurgen Vries heet "The Opera Song" (SONY) en zal binnenkort de hitlijsten bestormen, de release staat gepland op 27 januari a.s.

Vanaf heden staat Darren Tate a.k.a. Jurgen Vries onder contract bij het boekingskantoor 1Management waar o.a. ook Astrid, Erick E, Don Diablo en Lucien Foort en VJs Vision Impossible te boeken zijn.

De uiterst talentvolle DJ/producer was al te bewonderen tijdens de Yorin Dance Experience, maar zal binnenkort de clubs in Nederland en in de rest
van Europa veroveren.

Zie http://www.1management.nl voor meer info