Shine Indoor Sessions is een feestje dat elke laatste zaterdag van de maand in de Rechter in Eindhoven wordt gehouden, zo ook 25 januari aanstaande.

Shine sloot het jaar 2002 waardig af met een mooie Shine Indoor Sessions. In de grootste zaal warmde Skylla het publiek op met een warme en sfeervolle
technoset. Na Skylla was het de beurt aan Colin Dale om de avond af te sluiten. Colin draaide een zeer funky set met mooie groovy techhouse en techno en liet overtuigend blijken waarom hij na bijna 20(!) jaar draaien nog steeds zo geliefd is. In de kleine zaal draaide Spacid een solide electroset vol met Italo-disco.
Het publiek vond het schitterend maar na verloop van tijd verloor onze sympathieke zuiderbuur een beetje de grip op het publiek. Ari Daily kreeg tegen het einde weer wat meer beweging in de zaal hoewel zijn set wel wat rommelig overkwam.

Shine Indoor Sessions 25 januari
Een nieuw jaar en weer een nieuwe Shine Indoor Sessions die je in je agenda kunt noteren. Op 25 januari trappen we af met de eerste editie van 2003.
Hieronder kun je lezen wat je er die avond kunt verwachten.

Digital Funk: Meat Katie (UK) & Ari Daily
De grootste zaal zal deze avond het terrein zijn van Digital Funk. Deze avond komt Dj en producer Mark Pember a.k.a Meat Katie over uit Engeland. Hij brengt je een ‘floor-rocking’ mix van stuwende breaks and opzwepende tribalhouse. Meat Katie’s producties worden op handen gedragen door pers en dj’s over de hele wereld en zijn laatste singles hadden constante airplay op Pete tong’s Radio 1 Show. Zijn dj-sets verleggen grenzen en laten breaks en house samenvloeien tot een uiterst dansbaar geheel. Na succesvolle toers door Australie en Amerika zal hij nu naar Eindhoven afreizen om zijn kunsten voor het Shinepubliek te vertonen. Resident & Meat Katie-fan Ari Daily zal onze Digital Funk Guest deze avond terzijde staan met zijn mix van funky beats

Finest in Techno: Carlijn & Skylla
In de kleine zaal hebben we voor deze avond dj Carlijn uit Amsterdam uitgenodigd. Zij is voornamelijk bekend van de Amsterdamse club Mazzo uit de tijd dat zij nog legendarische dampende techno-avonden rganiseerde. Naast de Mazzo draaide zij in vele andere toonaangevende clubs als Paradiso, Melkweg, Doornroosje & Nighttown. Tevens was zij te zien op vele festivals als Dance Valley, Lowlands en New Frontier. Daarnaast draaide ze ook veelvuldig in het buitenland waar men geen genoeg kon krijgen van haar
smooth en funky techhouse/techno. Tegenwoordig draait ze niet meer zoveel, alleen op plaatsen waar ze nog niet geweest is…Bij Shine dus in de Rechter.
Finest in Techno-resident Skylla zal Carlijn perfect aanvullen met haar warme en groovy technobeats.

6 hour set: Antimatter (decks & efx)
In het Cafe deze avond een bijzondere 6 hour set van het mysterieuze Antimatter. Zij brengen je een set vol met relaxte en zwaar spacy beats aangevuld met de meest weirde geluidseffecten. Join their trip!

Meer info over het feest https://www.groovetrackers.com/partys/announcements/457

Next Indoor Sessions 22 februari: Phil Kieran (kingsize, Skint, UK) Skylla, Ari Daily & Dj Bounce vs Dj Plusminus