Op 10 januari is er weer een Solid Grooves feest in de Tivoli in Utrecht. De geplande boeking van Claude Young, kan helaas niet doorgaan. Hiervoor in de plaats heeft de Solid Grooves crew een resident DJ van de Fuse in Brussel naar Nederland gehaald: DJ Pierre. Misschien minder bekend dan andere residents van de Fuse (Dave Clarke) maar als we de crew moeten geloven overdonderend!

Helaas moeten wij jullie mededelen dat de geplande boeking van Claude Young niet doorgaat! […] Na lang zoeken hebben we een nieuwe dj gevonden die de avond (op zijn eigen manier) kan afsluiten.

De nieuwe line-up voor januari is als volgt:
23:00 – 00:00 Remigius
00:00 – 02:00 Lady Aïda
02:00 – 04:00 DJ Pierre

Na de zeer geslaagde set van Aïda op 8 mei bij Solid Grooves komt zij graag weer terug.
Aïda draait al wat jaartjes mee en kan daardoor goed de zaal aanvoelen. Dat haar sets energiek en soms heel verrassend kunnen zijn weten we natuurlijk allemaal. In de Effenaar in Eindhoven heeft ze haar eigen avond, Fluid. In november stond ze ook in de HMH met Underworld. Verder is ze ook regelmatig te horen op de Extrema feesten. Haar site en de VPRO 2 voor 12 site (voor verschillende dj-sets) zijn zeker een bezoekje waard.

Pierre is resident dj in de Fuse Club in Brussel. Volgens velen de beste Technoclub van de wereld met o.a. resident dj’s Dave Clarke en Stacey Pullen. Solid Grooves was een avondje stappen in de Fuse en werden overdonderd door de set van Pierre. Hij kan het publiek echt gek maken. Wat we in de Fuse zagen…
Als producer is Pierre niet zo actief, wel heeft hij een paar platen en een remix voor Praga Kahn gemaakt. Hij heeft o.a. gedraaid op: I love Techno, Mayday, Axion on
the Beach en de Streetparade in Parijs.

Zoals altijd zal Remigius de avond starten met Detroit- en funky-techno. Remigius draait al sinds ’91 dus ook de oudere technoplaatjes komen aan bod.

In de hal van Tivoli tegenover de garderobe zal Metro Records uit Utrecht weer met een winkeltje aanwezig zijn. Je kan hier de nieuwste platen en cd’s scoren. Ook kun je als je een vet nummer in de zaal hoort aan de Metro-crew vragen welke plaat je hoort, altijd handig!
[…]