Bloomingdale logo

Vol trots berichte ID&T deze zomer dat er vanaf mei een nieuwe strandtent op het strand van Bloemendaal kwam. Helaas is deze nieuwe strandtent woensdag ochtend in rook op gegaan!

Het strand in Bloemendaal is erg populair bij de jeugd omdat daar in de zomer elke laatste zondag Beachbop is waar veel bekende dj's draaien! Dit jaar hebben onder andere DJ Tiësto en Paul Oakenfold daar gedraaid. Ook verzorgde ID&T radio live uitzendingen vanuit de luxe strandtent.

Hieronder het volledige bericht:

De strandtent Bloomingdale is woensdagochtend vroeg in rook opgegaan. Bloomingdale, een strandpaviljoen van entertainmentbedrijf ID&T, opende afgelopen zomer met veel succes haar deuren op het strand van Bloemendaal. Het paviljoen, vanwege het einde van het zomerseizoen opgeslagen in een loods aan de Kromhoutstraat te IJmuiden, vatte naar schatting rond een uur of 04.00 's ochtends vlam. De brand werd pas laat ontdekt. Het enige wat de brandweer nog restte was het nablussen van de brand, wat de gehele dag duurde.

De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de oorzaak van de brand en kan daarover nog geen mededelingen doen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Meijer, 020-8510607.

Bloomingdale website

Comments

 • WouZz

  WouZz

  4 December 2002

  Da's jammer! >:( Zag er erg mooi uit.. Alleen wel een beetje duur..

 • Chris

  Chris

  4 December 2002

  Ja inderdaad jammer, maar volgens mij hoeven we niet bang te zijn dat er deze zomer geen nieuwe bloomingdale staat… een strandtent is snel afgebrand, maar ook weer snel gebouwd!

  Inderdaad wel duur hè aan de kust! en na deze tegenvaller volgend jaar natuurlijk weer nog duurder :-(

Comments are closed