Uit de studio van Junkie XL, de hoofdact van Dutch Dimension zaterdag aanstaande, is live apparatuur gestolen. Hierdoor gaat de derde editie van Dutch Dimension 23 november niet door. Gekochte kaarten kunnen vanaf 22 november ingeleverd worden bij de bekende voorverkoopadressen.

Tom Holkenborg (Junkie XL):
"Dit is echt afschuwelijk. De apparatuur die gestolen is, is geen standaardapparatuur, maar hele specialistische apparatuur waar ik jaren in geïnvesteerd heb. Je kunt niet zomaar even naar de winkel stappen en een hele nieuwe set halen. Ik baal hier gigantisch van; niet alleen mijn live optreden op Dutch Dimension kan niet doorgaan, ook mijn buitenlandse optredens in de komende weken staan op losse schroeven. Onder andere een live optreden op de BBC".

DUTCH DIMENSION…

Het management van Junkie XL heeft laten weten dat ze een beloning uitloven van 2500 euro voor degene die de apparatuur terugvindt of de gouden tip heeft. Tips kunnen gemaild worden naar findjunkiexlgear@hotmail.com.
Het gaat om een Akai MPC 4000 in een tapijtbeklede koffer van het merk Nook, een Yamaha AW 4416 ook in een tapijtbeklede koffer van het merk Nook (mist power knop, en rode master fader zit los), MPC 2000 XL (mist ook power knop), en een zwarte hardbag met daarin bekabeling en voeding (beplakt met een Soulfly sticker).

De derde editie van Dutch Dimension wordt afgelast. De organisatie zoekt naar een datum voor een nieuwe editie.

Gekochte kaarten kunnen vanaf morgenochtend ingeleverd worden bij de bekende voorverkoopadressen.

Comments

  • Chris

    Chris

    21 November 2002

    Niet te geloven!! Wat ziek! :-(
    Ik hoop dat de laffe dieven snel gepakt kunnen worden!

Comments are closed