Club XL logo

Vijf dagen na het bekend worden van de opening van aanstaande zaterdag maakt XL Productions nu de line-up voor de opening bekend.

Op deze opening is het de eer aan DJ Armin van Buuren en DJ Spider om samen met hun gasten het bestaan van deze nieuwe club in te luiden en de toon voor de toekomst te zetten.
Deze start zal de een week later, op 30 november, worden voortgezet met een bezoek van ondermeer DJ Ferry Corsten. DJ Scott Bond, die oorspronkelijk op de opening van XL zou komen draaien, zal die week daarna op 7 december alsnog een bezoek aan de nieuwe club brengen om zijn draaikunsten te komen vertonen. XL Productions is zeer blij met de line-up die zij voor de komende tijd kunnen presenteren, met het oog op de korte termijn die er was om het geheel rond te krijgen.
De complete line-up tot eind december zal na dit weekend bekend worden gemaakt tegelijkertijd met het on-line gaan van de website. XL opent haar deuren zaterdag 23 november om 22:00 uur, kaarten zullen alleen aan de deur verkrijgbaar zijn en € 15,= gaan kosten. Voor iedereen die niet tot zaterdag kan wachtten is er vrijdag vanaf 24:00 een pre opening party met ondermeer DJ's Mark van Bekkum, Precision, en andere vaste XL productions DJ's. Kaarten voor deze avond zijn á € 10,= aan de deur verkrijgbaar. Voor vragen en verdere informatie kan er gemaild worden met info@xtralarge.nl .