Waar dag één de electro meer centraal stond, was er op dag 2 een showcase van de labels Warp en Shitkatapult.
De gierende electronica kwam ons tegemoed toen we the max inliepen! Wow! Wat is dat? Dit is live zoals het bedoeld is: een stage vol apparatuur en een artiest die de meest vage geluiden de zaal in knalt. Vol overgave stond Chris Clark zijn ding te doen en er werd genoten! Ik vond het niet altijd even dansbaar maar bijzonder was het zeker!
Terwijl T.Raumschmiere in de oude zaal liet zien dat hij ook kan draaien was in The Max Jamie Lidell inmiddels bezig met zijn liveset. Had ik het er over dat Chris Clarke live optrad zoals het was bedoeld? Jamie Lidell maakte het nog 'live-er'! Met twee microfoons en een zooi apparatuur, zong hij, samplede hij, beatboxte hij, zong hij er weer overheen, sampled hij er weer wat bij, en zo maakt hij hele nummers! Wat een artiest! Wat een genot!
Na hem nog een stukje Hakan Lidbo gezien die ook live optrad en er met een vocoder bij zong. Matthew Herbert sloot af in de grote zaal en deed dat goed! Met de vorige avond nog in de benen uiteindelijk om half vijf de melkweg verlaten… Moe maar een mooie ervaring (die electronica heet) rijker. :-)

Peter GrummichOude zaalThe MaxChris ClarkChris ClarkThe MaxThe MaxUp in smokeT.Raumschmiere dj-setT.Raumschmiere dj-setOude ZaalT.Raumschmiere dj-setOude ZaalOude ZaalEven gamen!The MaxThe MaxJamie LidellJamie LidellJamie LidellJamie LidellThe MaxThe MaxJamie LidellRobbert en Carly genieten!Hakan LibdoHakan LibdoOude Zaal*bling bling*Oude ZaalOude ZaalPeter GrummichPeter GrummichBauke en RuudMatthew HerbertMatthew HerbertThe MaxThe MaxVisuals door VJ Flat-EThe MaxThe Maxoff...