Zaterdagnacht was het na ruim een half jaar weer tijd voor Voltt in de Paradiso! Een avond waar veel mensen naar hebben uitgekeken. Niet alleen omdat de Voltt feestjes elke keer erg gezellig zijn, maar ook omdat de line-up veelbelovend was!
De Zwitser Luciano maakte zijn Nederlandse live-debuut en deed dat met stijl! Een heerlijke set die goed opgepikt werd door het publiek.
Daarna was het tijd voor Ricardo Villalobos. Met zijn optreden op Voltt van vorig jaar en afgelopen zomer op Green & Blue had deze man al een goede indruk achter gelaten, en ook gisteren drukte hij weer een stempel op de avond! Wat een geweldige set! Zoiets had ik in tijden niet meer gehoord!
De sfeer was geweldig! Het feest duurde dan maar 4,5 uur, maar in die tijd ging het behoorlijk los! Handen in de lucht, schreeuwen, fluiten en overal vrolijke gezichten.

Na de paradiso ging het feest verder in de 020. We waren natuurlijk blij dat we door konden, maar iedereen zo lang buiten laten staan wachten in de ijskoude wind, regen en hagel is echt niet normaal. Gelukkig waren we dit ruim een uur durende rij-drama binnen snel vergeten. Na een, na het geweld van Villalobos, wat tegenvallende Melon nam Villalobos het roer weer over samen met Luciano. Deze back 2 back set ging door tot 10 uur en de laatste restjes energie werden uit ons lichaam geperst. Moe maar voldaan stonden we kwart over tien op straat…

Bart Skils bedankt voor deze top-avond! Deze man verdient zo langzamerhand echt een standbeeld!

Eerst uit eten in het pakhuisWillemijn en AmberDe rij voor de paradisoDe rij voor de paradisoLauruz LauhausPaul, Bart en ...Bart SkilsBart SkilsKostas HomRinskeSophieParty PeopleKostas HomDorus met het eerste Awakenings kaartjeTwan: "Heel decent"96 decibelVolttChris en Ricardo VillalobosRicardo en BartDorusMike, Bob, Amber, Victor en ClaudiaChillenDuncan en compaanVolttDexter en SteffiParty PeopleSteffiLucianoLucianoLucianoParadisoRicardoVolttGijsRicardo VillalobosTwan @ VolttInfluencePaul en LucasVolttLucianoHeldGijs en JaapParty PeopleVictor en compaanParty PeopleJeroen, Rinske en JudithPatriekGijs, Harold, Geert en ChrisGeert en HaroldTop sfeerRicardo VillalobosParadisoVolttGeert, Harold, Bauke en JudithMelonDe after in de 020GroepsfotoDecent Twan, we hebben van je genoten ;-)