Van oud en nieuw probeert iedereen toch een 'extra-speciale' avond te maken. De een doet dat thuis met vrienden of familie, de ander doet dat liever op straat in de stad en weer een ander staat het liefst in de kroeg of op een groot feest!
Wij hebben gekozen voor van Awakenings. Het was een speciale editie omdat het niet alleen oud en nieuw was, maar ook het 10-jarig lustrum van Monumental, de organisatie achter Awakenings.
Een speciale avond is het zeker geworden! Aangenaam verrast door Herr Arter en Secret Cinema, een heerlijk laatste uurtje van het jaar met Bart Skils. Massaal juigend en "gelukkig-nieuwjaar-wensend" 2004 in, vette lasershows, gigantische video-schermen, een (misschien iets tè relaxte &)) tribune en veel bekenden maakte het een zeer geslaagd feest!
Helaas vielen er ook een aantal dingen tegen (waaronder toch weer het geluid) maar die hebben mijn avond niet kunnen verpesten!
Na super gezellige after bij Michael uiteindelijk uiteindelijk om een uurtje of acht 's avonds heerlijk in slaap gevallen met de gedachte:
"We zijn het jaar goed begonnen!"

Monumental gefeliciteerd met het jubileum en Awakenings bedankt!

RobotsRobo-showHerr ArterJudith en ThomasBart SkilsBart SkilsBalonnenAwakeningsTwan en JaapNDSM-warehouseJoel Mull en Steve RachmadFunktion oneJoel Mull en Steve RachmadTimoParty peopleParty PeopleNDSM-warehouseJoel Mull en Steve RachmadSteve RachmadParty peopleBob en KittyVette LasersLasersLasersRuud en Gijs -> goed bezigDorus en KittyDorusNDSM-warehouseRoderik, Amber en BaukeOliver Ho en James RuskinOliver Ho en James RuskinLasersJe komt ze ook overal tegen :)NDSM-warehouseParty PeopleSpeedy JNDSM-warehouseNDSM-warehouseNDSM-warehouseNDSM-warehouseDavide Squillace & Rino CerroneDJ Geiz op de after :-)