Na alle gezelligheid met de familie hadden de meesten op Tweede Kerstdag wel weer zin in een feestje! Nou wilde het toeval dat op die zelfde 2e kerstdag de vierde editie van Static was!
Static heeft in het laatste kwartaal van 2005 een duidelijke plaats in het Amsterdamse nachtleven veroverd en was ook deze keer weer uitverkocht. Hierdoor was het op de dansvloer soms wat druk, maar in de 11 is er altijd wel een rustiger plekje te vinden. Bart Skils trapte de laatste editie van 2005 af met een sterke set met veel nieuw materiaal.
Na Skils nam zijn collega-outlander (of moet ik tegenwoordig 'baas' schrijven…;-)) het over met een liveset. Jerome zijn setjes zijn over het algemeen wat harder, maar het Static publiek genoot er van!

Om de avond af te sluiten was Steve 'Mr. Pokerflat' Bug naar Amsterdam gehaald. Steve Bug draaide weer een lekker mix van de wat meer 'housey' minimal platen en had ook zijn oudere platen meegenomen. Zo ging de zaal los op Housenation van de House Master Boys (1993) en Shades Of Jay van Moodyman (1999). Maar ook de nieuwste Sleeparchive en vast nog talloze promo's kwamen voorbij.
Het blijft jammer dat de 11 al om 4 uur sluit, maar gelukkig waren er ook deze keer nog afters…

Bart SkilsStaticStaticStaticStaticBart SkilsBart SkilsJerome en BartJeromeJeromeStaticSteve BugSteve BugStaticStaticStaticStaticStaticStaticStaticStaticStaticStaticStaticStaticStaticExit 11D-Jason @ after