Jammer van de (te) lage opkomst, maar heb toch weer een prima avondje gehad in het Paard. Branz die aftrapte met een paar hele fijne plaatjes, undercover ep (pcult006) is echt zoooooooo'n vette plaat van Motio en E-Contact! Hierna Maik Loewen met zijn live act. Ik vond het redelijk, af en toe iets te stevig en te makkelijk. Té Duits werd er ook wel gezegd. Na Loewen kwam Alex Multhaup een uurtje plaatjes draaien. Mooie diepe platen met toch ook weer die typische Duitse sound. Leuk setje zonder fouten, maar het wachten was toch op de hekkensluiter van de avond, Gabriel Anandaaa! Voor nog zo'n mannetje of 40 begon Ananda met zijn liveset. Wat een heerlijke drive en energie zit er toch in zijn muziek. Voor mij één van de allerbeste liveacts die er is. Het blijft zelf ook echt een te mooi kereltje als die lachend aan de knoppen staat te draaien. Het laatste uurtje vloog om en de overgebleven mensen gingen echt flink los. Tijdens Ihre Persönliche Glücksmelodie barste de zaal bijna uit zn voegen. Om 4 uur ging abrupt de stekker er uit en was de Karmarouge Lable Night geschiedenis.

17 december viert Phonocult haar 1 jarig bestaan in de Poema met Magda, Sammy Dee en een aantal speciale verassingsgasten. Hierna zal er een zeer speciale after plaatsvinden waarbij je zeker kan zijn dat je niet met het eten thuis bent…!

Maik LoewenPhonocultMaik LoewenPhonocult, KarmarougeMC/VJ/Cameraman PaulusMaik LoewenMaik LoewenPhonocultPhonocult, KarmarougeMaik LoewenGabriel Ananda, Alex MulthaupAlex MulthaupAlex MulthaupPhonocultPhonocultPhonocultPhonocultPhonocultMulthaupGabriel AnandaGabriel AnandaGabriel AnandaGabriel AnandaPhonocultGabriel AnandaMC/VJ/Cameraman Paulus