voltt 16-05-2007

Op woensdag 16 mei zal VOLTT neerstrijken op het Westergas terrein in Amsterdam. Dit mooie historische terrein met zijn industriƫle gebouwen is de perfecte plek voor een setting goed feest. Het Zuiveringsgebouw Oost is met zijn mystieke voorkomen de perfecte locatie voor VOLTT. De hoge spanten, statige muren en karaktervolle omgeving zijn perfecte sfeermakers voor het feest.

Qua line up is er een mooie combinatie van artiesten die allemaal hun eigen sound vertegenwoordigen. Van de gestripte experimentele grooves van Troy Pierce naar de sferische diepe beats en opzwepende percussie van Digitaline naar de party techno van Anja Schneider. De avond zal zoals altijd mooi opgebouwd worden en elke artiest zal op zijn of haar manier de avond tot een groot hoogtepunt brengen. Dit in combinatie met de waanzinnig vette locatie zal zeker zorgen voor veel gezelligheid en een uitermate hoog dansgehalte!

Geen idee wie deze namen zijn en wat ze doen? Hieronder lichten we ze voor je uit;

Digitaline (Cadenza, Lausanne)
Dit live duo van Luciano’s Cadenza label maakte afgelopen december in de bovenzaal van Paradiso zoveel indruk dat we ze graag weer een keer wilde uitnodigen. Hun diepe grooves en opzwepende percussie werkt zo aanstekelijk dat stilstaan geen optie is. Swingtime!
www.cadenzarecords.com

Anja Schneider (Mobilee, Berlin)
Female power in Amsterdam! Anja’s radio show is een van de best beluisterde dance programma’s van Duitsland met elke week het nieuwste aanbod van vette platen. Daarnaast brengt haar label Mobilee Records de ene na de andere klapper uit. Maar bovenal is ze een begenadigd DJ en een pure entertainer op de dansvloer waarbij “losgaan” haar motto is.
www.mobilee-records.de

Troy Pierce (M-nus, Berlin)
De sympathieke Amerikaan is een van de paradepaardjes van Richie Hawtin’s M-nus label en is ondertussen al ruim een half jaar niet meer in Nederland te bewonderen geweest. Hij zal uiteraard weer een koffer met de nieuwste M-nus klappers meenemen!
www.m-nus.com

Bart Skils (100% Pure, Amsterdam)
VOLTT resident Bart Skils ontbreekt uiteraard niet in de line up. Deze maand is net zijn nieuwe 12” “The running man” verschenen met een opzwepende remix van Zweedse Swedish techno keizer Adam Beyer. Bart zal met zijn mix van dansbare techno de avond van de juiste vibe en een flinke portie gezelligheid voorzien.
www.bartskils.com

Kaarten voor VOLTT zijn vanaf en zijn vanaf 18 april verkrijgbaar bij de onderstaande vvk adressen. Meer info over de avond en locatie op www.voltt.com

Location

Zuiveringshal Oost

Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.voltt.com
http://www.m-nus.com
http://www.mobilee-records.de
http://www.bartskils.com