sappig 02-09-2005

Na de zeer succesVOLLE eerste editie zal SAPPIG! de Off Corso weer aandoen op vrijdag 2 september. Net nog ff een leuk feestje meepakken voor de vakantieperiode afgelopen is. De line-up zal weer lekker en muzikaal verantwoord zijn. Jeremaine S die onlangs voor SAPPIG! op Ibiza in de El Divino heeft gestaan zal weer aanwezig zijn. Op Ibiza heeft deze meneer ook op de nationale radio (de 538 van Spanje) Rotterdam vertegenwoordigd met een dope set van een half uur. Leroy Styles zal ook weer zijn lekkere Rotterdamse stijl presenteren met deze stijl heeft op PURE!, wat SAPPIG! elke donderdag in de Sinners doet, die Amsterdammers plat gekregen! Cleon Macnack zal zijn Chigago-House ten gehore brengen, deze meneer is overal een stabiele factor EN een van de weinige dj’s die nog alleen met vinyl draaien.

Joey Daniel de meest talentvolle dj van dit moment in Rotterdam zal het programma ook nog aanvullen en alsof het niet genoeg is komt Melly Mel ook. Mel zal jullie op deze avond laten zien waarom hij de bijnaam 23cm heeft, het gerucht gaat 23mm. Hij moet het nu dus gaan bewijzen. Hij was samen met Jeremaine op Ibiza en sloot de avond af in El Divino. Hij rockte de avond af kan je beter zeggen!

Komen jullie gewoon naar de dj’s luisteren, de decoratie bekijken en mooi zijn. Dan maken we een lekkere SAPPIGE avond van, Ok√©?

Voorverkoop voor dit feest is alleen bij Lijfstijl, Episode & Velvet en wel voor 12 euro, de gastenlijst is open tot 01:00 uur en de uitnodigingen tot ook tot 01:00 uur. We zijn open van 23:00 uur tot 05:00 uur en hopen jullie allemaal te zien…

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.sappig.nl