absolutely stereo

Sinds haar grandioze come-back in februari 2004 vertoont de carrière van Miss Monica nog steeds een stijgende lijn. Wekelijks draait zij op de beste feesten, in vooraanstaande clubs en op vele festivals in binnen- en buitenland.

Na ruim 10 jaar actief te zijn geweest als dj was het in juni 2005 eindelijk zover. Monica kon de release van haar eerste 12 inch plaat vieren. Met een knallende release party in de Poema werd “Bossamonica” wereldkundig gemaakt. De op het Zweedse Hertz label uitgebrachte plaat krijgt inmiddels wereldwijd veel airplay van de top dj’s.

Vanaf zaterdag 17 september zal er een nieuw spectaculair hoofdstuk worden toegevoegd aan het succesverhaal: ABSOLUTELY STEREO! De spiksplinternieuwe maandelijkse avond van Miss Monica in Off Corso Rotterdam. Sinds het ophouden van haar legendarische “Fresh Up” residency in Nighttown in 1998 is het altijd een grote wens van Monica geweest om weer een vaste regelmatige avond in haar thuisstad Rotterdam te krijgen. Nu is het dus zover. Eindelijk kan ze haar grote en trouwe aanhang maandelijks trakteren op de zo kenmerkende Monica sound!

Absolutely Stereo in Off Corso zal een avond worden zoals geen ander. De dj’s, het geluid, het licht, de visuals en de decoratie; alles zal op elkaar afgestemd worden om een perfecte avond pumpin’ beats te leveren aan de bezoekers. Tijdens de eerste editie zal de spits worden afgebeten door DJ Dame waarna Monica het over zal nemen voor een spetterende 4 uurs set. De vocals en visuals zullen gedaan worden door respectievelijk MC Miss Bunty en VJ Ottograph.

Off Corso is een unieke multimedia locatie in het hartje van Rotterdam. In deze fraaie club op de Kruiskade
komen audio, video, belichting en cultuur samen. Het resultaat van deze combinatie levert een fantastische
plek op waar je kan dansen, drinken en socializen. Ondanks de vaak moordende concurrentie van nieuwe clubs die de kop op steken, zoals in het verleden bijvoorbeeld Las Palmas, Thalia Lounge en Now & Wow, handhaaft Off Corso zich al jaren als toonaangevende club in Rotterdam en Nederland. De diverse awards
en nominaties spreken voor zich.

Meer info over het spectaculaire Absolutely Stereo in Off Corso is binnenkort te vinden op www.djmissmonica.nl

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.off-corso.nl
http://www.djmissmonica.nl