De naam zegt het natuurlijk al. Nijmeegsche Elektronische Waar (N.E.W.) is een platform voor elektronische muziek uit Nijmegen. Want elektronische muziek, in al zijn varianten, dat is precies waar Nijmegen inmiddels aardig groot in is. En wat kun je dan beter doen dan samen optrekken om de Nijmeegsche Elektronische Waar nog een extra duwtje in de rug te geven? Dat is dus precies de gedachte achter N.E.W., waar naast de Nijmeegse labels Audio.nl, Deputy, Fingers Ltd, Lomechanik, Olé en Wolfskuil ook platenzaak de Waaghals en Doornroosje zelf bij betrokken zijn.
Inmiddels is de eerste N.E.W. promo CD een feit en dat moet natuurlijk gevierd worden met een heuse release party, waar alle betrokken labels acte de présence zullen geven. Aangezien N.E.W. er een brede elektronische smaak op na houdt, belooft het een gevarieerde editie van Planet Rose te worden: van electro, drum ‘n’ bass, house en synthy pop tot aan breakbeats, pure elektronica en techno door djs en live acts.

Grote zaal
Fingers Ltd: Camiel, Pure + Audio.nl: Radboud Mens live, Goem|fdw live + Wolfskuil Records: LL, Darko Esser
Kleine zaal
Lo Mechanik: Maersk, Tubish, Modules, DJ Jorg + Olé: Bertin, DJ Hitmachine + Deputy: Rosco, Switch, Icicle, Esta + VJ Slof

Geen toegang na 3:00

Location

Doornroosje
Groenewoudseweg 322
Nijmegen, Nederland

Lineup

http://www.doornroosje.nl