psychedelic circus festival 09-07-2005

Op zaterdag 9 Juli 2005 vindt op het terrein aan de Uraniumweg 17, Lage Weide, te Utrecht de jaarlijkse kleinschalige openluchteditie van Psychedelic Circus plaats. Vele lokale dj-helden maken hun opwachting!

Ook dit jaar organiseert de Utrechtse organisatie Groovements een openluchteditie van Psychedelic Circus. Groovements zal het festival dit jaar samen met haar 90’s NOW!-partner Triomf organiseren.
Net als vorig jaar heeft de organisatie besloten programmering van de twee podia op het festival deels door andere Utrechtse dance-organisaties te laten invullen.

De deelnemende organisaties van dit jaar:

Kaleidosphere (Goa/Psy):
Kaleidosphere vertegenwoordigt de diepere trance sound in Utrecht. Progressive, trance, psytrance en goa, waarbij kwaliteit en een goede vibe voor alles gaat. Op Psychedelic Circus open air zal Kaleidosphere vertegenwoordigd worden door Eye-Riz.

030303 (Acid):
030303 houdt zich bezig met het organiseren van kleinschalige acidfeesten in utrecht.
Acid in de breedste zin van het woord. Laatste wapenfeit: het 030303 Acid Festival in samenwerking met Tivoli. Namens 030303 aanwezig op het festival: Drifter & Freek Fabricius.

Revenge presents Soundblender (Cross-over):
Revenge is een menage-à-trois van drie shops in één; Lilith, Metro en GoodHair.
Kleding, schoenen, tassen, woonaccessoires, vinyl, DVD's, CD's, kapper, haarproducten en nog veel meer. Alles onder een dak aan het Vredenburg 34 te Utrecht. Uit dit concept komt ook hun maandelijkse avond in Tivoli voort: Revenge of the Soundblender.
Soundblender dj Al (metro) zal samen met zijn Soundblender-vrienden op het festival zijn kunsten vertonen.

Wildpitch (Groove/House):
Wildpitch (o.a. bekend van Soundcheck en Sound of Shiva), staat bekend om Groovy Funky House. Op het festival zullen op het tweede podium o.a. Lukert, Leonardo, Nilz en Valentijn acte de présence geven.

Full Spectrum (Progressieve Techno):
'Full Spectrum biedt Utrechter een andere kijk op dance' (Utrechts Nieuwsblad 7-10-04).
En niet alleen Utrecht: 3FM Radio heeft vele feesten van Full Spectrum live uitgezonden en nog geen jaar na oprichting zullen, na Amsterdam en Nijmegen, binnenkort Den Haag, Rotterdam, Leiden en Haarlem kennis maken met de verfrissende Full Spectrum kijk op electronische muziek. Full Spectrum deejays Bonner en Adriaan Velhuizen zullen het festival opluisteren.

De Psychedelic Circus deejays Axel Mori, Repsaj & Plusminus zullen daarnaast zorgen voor een mix van Techno, Electro en House.

Het evenement duurt van 15.00 tot 01.00. Voor wie dan nog niet genoeg heeft, de afterparty wordt verzorgd door Tivoli. Bij de open-air kassa kan men een gratis ticket afhalen voor RAUW in Tivoli Oudegracht. (www.tivoli.nl)

Stage 1
Psychedelic Circus (Techno/Electro), Feat. Repsaj, Plusminus, Axel Mori
Kaleidosphere (Goa/Psy), Feat. Eye-Riz
030303 (Acid), Feat. Drifter & Freek Fabricius
Full Spectrum (Progressieve Techno), Feat. Adriaan Veldhuizen & Bonner

Stage 2
Revenge presents Soundblender (Cross-over), Feat. Al & Friends
Wildpitch, Feat. Lukert, Nilz, Valentijn & Leonardo + surprise act

Location

Lage Weide
Uraniumweg 17
Utrecht, Nederland

Lineup

http://www.groovements.com

Comments

  • Goedie

    Goedie

    10 June 2005

    Lijkt me een leuk feest :)

Comments are closed