famous 25-06-2005

Iedere laatste zaterdag van de maand presenteert Armada in Panama de wereldberoemde clubnight Famous. Famous is de avond waar iedereen schittert als een ster. Want het draait om jou: Be You, Be Free, Be Famous!

Iedere laatste zaterdag van de maand is Panama het toneel van een nieuwe aflevering van Famous. Ook deze maand is dat het geval maar dit keer staat Famous geheel in het teken van ‘Latin’. Het is tenslotte zomer en daar horen de warmbloedige, uitdagende en sexy beats van de latin-house bij. Dus draai de heupen vast los, want de Famous dj’s hebben heel wat swingends voor je in petto.

Zo zal dj en producer Matthew Dekay achter de draaitafels verschijnen. Matthew is al jaren een naam die vooral in het buitenland met gejuich wordt ontvangen. Dat heeft hij te danken aan een serie indrukwekkende producties die bij collega’s als Sasha, Tiesto en Dave Seaman standaard in de platenkoffer zitten. Maar daarnaast is de Haarlemse dj ook een veelgevraagde gast in Internationale topclubs. Onlangs verzorgde hij de prestigieuze Essential Mix voor Pete Tong op BBC Radio 1.

Naast Matthew is Famous resident Mischa Daniels deze Latin editie uiteraard weer van de partij . Mischa brengt de 1 naar de andere klapper op zijn Fame platenlabel uit. Zo remixte hij onlangs de classic " Everybody Be Somebody" voor release op het Fame label, maar zullen ook nieuwe tracks geproduceerd door onder andere Tom de Neef en Eddie Amador op zijn label uitkomen. Mischa, die gewoonlijk een energieke stijl vol pompende beats en disco-georienteerde grooves hanteert, zal voor de gelegenheid een meer Latijnse stijl draaien.

Dj Benjamin Brown is Amsterdam’s latin-house expert. Hij draait al mee sinds de tijd van RoXY waar hij in ’98 al z’n eigen G-Lounge runde. Sindsdien is zijn sterk percussieve sound met een sensuele inslag alleen maar populairder geworden. Het resulteerde o.m in een serie mix-cd’s onder de naam Latino Beats. Ook draaide hij op de Speedfreax feesten. Als iemand deze editie van Famous een Latin gevoel kan meegeven, dan is hij het wel.

Tot slot draait tijdens deze Famous dj Jani. Groovy, warm, funky en uplifting zijn de begrippen die de sound van Jani het best omschrijven. Doordeweeks is Jani werkzaam als dokter maar in het weekend dient hij zijn patiƫnten een heel ander medicijn voor met de beste beats en de lekkerste grooves. Jani heeft inmiddels als producer getekend bij Elan Records, Blackhole en Houseworks. Be You, Be Free, Be Famous!

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.famousnight.nl