traction 10-06-2005

01 || Michael von L., Michel Becks, Alexander Koning & Joris Voorn
02 || Charles

Traction is de regelmatig terugkerende clubnight in Stalker, gehost door Alexander Koning van platenzaak Trancentral. Belangrijkste gast dit keer is het technowonder Joris Voorn.

Natuurlijk timmerde de uit Rotterdam afkomstige Joris Voorn al jaren hard aan de weg, maar met de verschijning van het album Future, History vorig jaar vestigde hij in een klap alle aandacht op zich. Creatief, stuwend, melodieus en bijna onmogelijk om bij stil te blijven zitten; dat kenmerkt de sound van Voorn. Niet voor niks verscheen de plaat op het label Sino van de heren van Technasia die over dezelfde kwaliteiten beschikken. Het beste aan Joris Voorn is dat hij het knallende van techno naadloos weet te mixen met het vrolijke van house. Niet voor niks komen z’n platen in de koffers van dj’s als Laurent Garnier en Carl Craig terecht.
Daarnaast is tijdens deze aflevering van Traction in Stalker resident en drijvende kracht Alexander Koning aanwezig. Hij is eigenaar van de platenzaak Trancentral en organiseert al jaren feesten als Eye in the Future. Naast hem z’n maatje Michel Becks die medeoprichter is van deze partyoutfit. De line-up van Traction is compleet met de aanwezigheid van het Haarlemse talent Michael von L.

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.clubstalker.nl