RAUW maakt zich op voor twee maanden met city thema's. In juli een Berlijn special, maar eerst in juni een ware New York City special, met het meest opmerkelijke, talentvolle en vernieuwende wat New York op het moment te bieden heeft aan de ruige sound waar RAUW voor staat.

We gaan hipper dan hip, verrassender dan ooit: het dak moet eraf. Allereerst een levende legende, maar nooit in Nederland geweest: TOMMIE SUNSHINE vliegt eindelijk exclusief in voor RAUW om met zijn mix van vuige gitaarmuziek en knoertharde elektronische dansmuziek de dansvloer van Utrecht onveilig te maken.
TOMMIE SUNSHINE is the next big thing, en zo ziet hij er ook uit. Immer gewapend met zonnebril met wit montuur, lange woeste haren, een baard met proporties waar menig viking met de staart tussen de benen voor vlucht en daarbuiten een charisma VAN-HEB-IK-JOU-DAAR, is Tommie iemand om wie je fysiek niet heen kunt. En muzikaal nog veel minder. Hij lijkt louter tophits te fabriceren: hij maakte met Felix Da Housecat o.a. de hits Silver Screen en Rocket Ride, hij remixte als een bezetene nummers van onder andere Fisherspooner, the YeahYeahYeah's, Pink, The Killers, Kelis, The Faint, Ladytron en zelfs Elvis Presley. Hij werkt samen met DJ Hell op het befaamde Duitse label Gigolo en met LCD Soundsystem's James Murphy. Amsterdam draagt hij een warm hart toe: de Nederlandse band ZzZ heeft hij met recht tot grote hoogte weten te hypen in New York! Tommie's vaste studio maatje is de Amerikaan Mark Verbos, die deze avonden een vuig live acid optreden zal geven. Mark is internationaal een van de best bewaarde geheimen, zonder zijn naam te noemen heeft hij met Tommie nu al zo'n 50 remixes op zijn naam staan. Speciaal voor dit weekend neemt hij een batterij aan oude analoge synthesizers mee, waaruit hij de meest opzwepende nieuwe acid ooit gehoord weet te knorren. Acid is het weer helemaal deze zomer, en het beste staat nu in Tivoli op het podium. Buiten deze twee toppers zal gastheer Joost van Bellen acte de presence geven.

Location

Tivoli
Oudegracht 245
Utrecht, Nederland

Lineup

http://www.tivoli.nl
http://rauw.meubelstukken.nl
http://www.myspace.com/tommiesunshine