BLOEMENDAAL AAN ZEE - Strandpaviljoen Woodstock '69 in Bloemendaal aan Zee organiseert op zondag 18 juni a.s. samen met The Crew het CF Beach Dance event, een groots dansfestijn aan het strand. Vanaf 14:00uur zijn er de hele dag door diverse activiteiten. 's Middags is er fun voor jong en oud en 's avonds wordt het ouderwets knallen in Woodstock '69 stijl met DJ Jean, DJ Ernesto, DJ Feliks Stevens, DJ Bastian en DJ Marnix.

Initiatiefnemer van het dans evenement is The Crew, dat bestaat uit vier jongeren: Feliks (16), Eline (16), Joyca (17) en Lisanne (15). Alle vier hebben ze Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmvlies ziekte genoemd. Een erfelijke ziekte waar de medische wetenschap nog geen echte medicijn voor heeft gevonden. De opbrengst van verkoop van T-shirts e.d. op het CF Beach Dance event gaat dan ook geheel naar medisch onderzoek. De organisatie benadrukt dat de CF Beach Dance event echter een feest is voor iedereen, dus met of zonder Cystic Fibrosis. Dat houdt in dat je als bezoeker al je steun verleent door er simpelweg bij te zijn en van de activiteiten en de opzwepende grooves te genieten.

Redenen om naar de CF Beach Dance te gaan zijn er volop. Zo geeft de Reddingsbrigade Bloemendaal overdag bezoekers de gelegenheid om mee het water op te gaan en zijn er optredens van 4 Girlz, Ome Dick & Tante Dun en is ook Radio 538 DOT met Rick van Velthuysen present. 's Avonds wordt het tot 23:00uur dansen zonder grenzen met bekende namen zoals DJ Jean, DJ Feliks Stevens, DJ Ernesto vs Bastian en DJ Marnix

Voor mensen met CF zijn er speciale voorzieningen getroffen. Tijdens CF Beachdance 2005 zijn er namelijk twee lounges, één bij Woodstock '69 en één bij het botenhuis van de Reddingsbrigade. In beide lounges zijn artsen, een verpleegkundige en fysiotherapeuten stand by voor het geval dat nodig mocht zijn. Naast strandpaviljoen Woodstock dat belangeloos haar medewerking verleent, sponsort ook het bedrijfsleven uit de regio de CF Beachdance met slaapplaatsen, T-shirts en giften. Gezien het spetterende programma is de CF Beachdance 2005 haast een must voor iedere dance liefhebber. Entree is gratis.

Location

Woodstock69
Zeeweg 2 - 110
Bloemendaal aan Zee, Nederland

Lineup

http://www.cfbeachdance.tk
http://www.woodstock69.nl