Op 9 april strijkt Simple neer in de Effenaar met een te gekke line up die, net als op het festival, verschillende stijlen laat horen. Het moet natuurlijk wel spannend blijven op die dansvloer, of nie dan!

We verwelkomen deze keer niemand minder dan Billy Nasty! Deze man heeft zo ongeveer alle clubs en festivals over de hele wereld van binnen en buiten gezien en behoort tot de ultieme wereldtop. Hij is de drijvende kracht achter gerespecteerde labels als Electrix (electro) en Tortured (techno) en gaat deze avond de uitdaging aan om zich van zijn meest veelzijdige kant te laten horen. Verwacht een unieke mix van electro, house & techno en nog veel meer.

Daarnaast halen we UK ‘de gekste’ eindelijk weer eens naar Eindhoven!
Big Hair wordt ook wel eens de ‘best kept secret’ van de UK genoemd en komt live het beste tot zijn recht. Hun twisted house-sound kent veel invloeden uit p-funk, electro, hiphop, dub en bevat freaky geluiden die je doen smilen van oor tot oor. Ze nemen zichzelf niet al te serieus getuige titels als ‘G-string underbeard’ en ‘Imagine being chased by a one man band’. Grote DJ’s als Laurent Garnier, Kenny Hawkes & Derrick Carter nemen de funky grooves van Big Hair echter wèl serieus en draaien hun platen dan ook met regelmaat in hun sets.

Aan Ari Daily de taak de zaal op de juiste temperatuur te brengen met zijn Digital Funk; oftewel funky breaks, twisted house & dirty electrofunk.

In het Cafe zorgen Dj’s P.O.S. & Ciz (Funki Bizniz, Shine) voor een relaxte sfeer waarbij alles voorbijkomt wat een goede groove heeft.

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.effenaar.nl
http://www.justaparty.nl