Zodiak Commune verspreidt het "acid virus" met Mike Dred. Catch it if you can!

Symptomen: stijgende lichaamstemperaturen, trillende trommelvliezen, kippenvel en bibberende benen. Dit alles veroorzaakt door de verhitte beats en venijnige blieps van het acid virus. Sinds mond- en klauwzeer is dit het heftigste virus wat overwaait vanuit de UK en neerstrijkt in Eindhoven acid-city. Drager: Mike Dred. Deze geniale alchemist en acidofiel bracht zure meesterwerkjes voort als 'Macrocosm' en 'Needlecracker' op de alom gerespecteerde labels Diatomic, R&S, Machine Codes en Rephlex. Zijn live-set zal in de Effenaar het kwik doen stijgen, zijn slachtoffers doen ijlen en ze meeslepen in een diepe, diepe koortsige droom.

But beware! Ook de Zodiak Commune DJ's zijn niet vies van een stevige dosis dampende bacillen. Vanachter de draaitafels verspreiden zij de zeer besmettelijke acid-koorts en voeren deze op tot ongekende hoogten. Kijkbuiskinderen laten je met hun mindblowing visuals sidderen van genot.

Bereid je voor op een opzwepende avond en broeierige nacht. Lopen de temperaturen te hoog op? In de Chill Out kan de thermometer tot rust komen en de shirtjes worden uitgewrongen.

Acid virus: Komen is beter dan genezen!

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.zodiakcommune.com
http://www.effenaar.nl