Na een lange pauze nu een laatste, zeer bijzondere internationale TechNoNonsense met o.a. Johannes Heil (Kanzleramt, Cocoon, D). Heilstyle, Paranoid Dancer, Illuminate the Planet. Zomaar wat grepen uit het indrukwekkende genre van deze techno grootheid. Zelden drukte iemand zo zwaar zijn stempel op de techno scene als Johannes Heil. Een subtiel verborgen soort melancholie geven zijn brommende bassen en genadeloze drumtracks net dat bijzondere wat anderen niet hebben. Natuurlijk moet zoiets live juist nog meer indruk maken en daar slaagt de man uitstekend in! Kortom, dit wordt een uniek optreden op deze TechNoNonsense afsluiter.

Ter verhoging van de feestvreugde hebben we de Belgische T-Quest (a.k.a. Stefaan Vandenberghe) weten te strikken. Velen zullen hem kennen van spetterende sets op grote festivals en events als 10 days off, I love Techno en zijn residency bij Kozzmozz en club Fuse te Brussel. Hij weet onverwachte mixen te maken van stevige techno knallers met verrassingen uit een breed tijdperk. Zijn roots liggen dan ook bij bands als Kraftwerk, Fad Gadget, Nitzer Ebb en Liaisons Dangereuses. Een man met historie dus en dat gaan we meemaken vanavond!

Gastheer Rick Angel laat zich natuurlijk niet onbetuigd. Hij zal deze avond een speciaal geselecteerde set van plaatwerk voorzetten aan het gretige publiek, om ze te bedanken voor 5 jaar positieve energie. Verwacht de vetste platen!

Ook in het café wordt het smullen deze avond met Minimal Eindhoven met Makcim , Schlumber en El Greco. Subtiele, spacey en transparante klanken maken deze minimal sound tot een intense beleving. In Duitsland al jaren een stroming van formaat en hier hard op weg om dat te worden!

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.effenaar.nl